Kultar selger billetter på nett for en rekke arrangører og kulturarenaer.

Kultar selger billetter på nett for en rekke arrangører. Vi nevner Lydhagen Scene, Falstadsenteret, Hilmarfestivalen, Hilmar året rundt, Levanger kirke, Levringslåven, Northuggården, Langfjæran, Øyna Kulturlandskapshotell, Aulaen Verdal,  osv. Noen av disse tilbyr plassbilletter og andre bord og mat. Informasjon om dette finner du under hvert enkelt arrangement. Ved å følge med på kultar.no finner du mange opplevelser å være med på. 

Billettsalg på nett til Lydhagen Scene. Det skjer i Verdal

Foto: Rune Aasen

Øyna Kulturlandskapshotell – En unik opplevelse i naturskjønne omgivelser

Øyna Kulturlandskapshotell er en perle i Inderøy Kommune. Plassert idyllisk til i Inderøy kommune i Trøndelag, tilbyr hotellet en unik opplevelse for de som søker ro, avslapning og en dyp forbindelse med naturen. Med en beliggenhet som omgir gjestene med vakre landskap og kulturelle skatter, har Øyna Kulturlandskapshotell etablert seg som en populær destinasjon for reisende fra nær og fjern.

En historie rik på kultur: Hotellets historie strekker seg tilbake til rundt år 800.  Den opprinnelige bygningen var en gård som fungerte som et samlingspunkt for lokale bønder og kulturarbeidere. Gjennom årenes løp har stedet gjennomgått nøye restaureringer og oppgraderinger for å bevare sin autentiske sjarm og samtidig tilby moderne bekvemmeligheter til gjestene.

Unike rom og fasiliteter: Øyna Kulturlandskapshotell har panoramautsikt og rommene er smakfullt innredet. 

Opplev naturen og kulturen rundt: En av hovedattraksjonene ved Øyna Kulturlandskapshotell er den utrolige naturen og kulturen som omgir det. Her er en oversikt over forskjellige aktiviteter du kan gjøre mens du besøker Øyna Kulturlandskapshotell

I tillegg til naturen er Øyna omgitt av kulturelle skatter. Hotellet arrangerer turer til historiske steder som gamle kirker, ruiner og museer, og gir gjestene muligheten til å fordype seg i regionens rike historie og kultur. Det er også muligheter for å oppleve lokale arrangementer og konserter ved Øyna. Kultar selger ofte billetter til disse konsertene. 

Samlet sett er restauranten på Øyna Kulturlandskapshotell et sted hvor gjestene kan smake på de autentiske smakene av regionen, oppleve en engasjerende og bærekraftig matopplevelse, og samtidig nyte den vakre naturen som omgir hotellet. Det er en gastronomisk destinasjon som forsterker den totale opplevelsen av et opphold på dette unike kulturlandskapshotellet.

Langfjæran Arena

Langfjæran Arena er en populær  arrangementsarena som ligger i Inderøy kommune, i Trøndelag fylke. I Langfjæran kan du oppleve kulturarrangementer og sosiale sammenkomster med konserter, quiz, kunstutstilling og bruktmarked. 

Arenas beliggenhet ved Langfjæran, langs kysten av Trondheimsfjorden, gir en spektakulær og idyllisk ramme.  Med sin flotte utsikt over fjorden og omkringliggende naturlandskap får konsertopplevelsen en ekstra dimensjon.