Staupshaugen Live – Ny stor festival i Levanger!

Staupshaugen Live er Levangers nye festival midt i byen. Stauphaugen er et friluftsområde kun noen minutters gange fra sentrum. Her har du en flott arena med utsikt over store deler av sentrum og områdene rundt. Til årets festival kommer Åge og Sambandet med gjesteartist Ingebjørg Bratland, Odd Nordstoga, Hardline, Broiler og Stuppulvold. Dette er en lineup som skaper god stemning på en intim flott arena.

Praktiske opplysninger

For å komme til Staupshaugen Live kan du ta tog og gå rett opp til arenaen på noen få minutter. Det samme gjelder om du velger å overnatte på byens camping på Moan eller Thon Hotell Backlund. Kommer du med bil er det godt med parkeringsplasser i gangavstand. Levanger er er en sjarmerende trehusby med mange restauranter, småbutikker og fine turområder. Staupshaugen Live ble arrangert for første gang i 2022 og ble umiddelbart en suksess. Staupshaugen Live arrangeres over to kvelder 18. og 19. august. Du kan lese mer og kjøpe fetivalpass til Staupshaugen Live her

Nydelig kveld i Staupshaugen med Åge og Sambandet i 2022. Foto: Øyvind Malum for K4 Kultur