Refusjoner Drømmeaften 2020

Pandemien satte en effektiv stopper for Drømmeaften i mars. Tidenes billettsalg med 1650 solgte lar seg ikke gjennomføre med dagens smitteverntiltak som tillater inntil 200 gjester på innendørs arrangement.

Vi har gjort følgende for å kunne gjennomføre en Drømmeaften 2020:

9. oktober ble det sendt ut melding til alle som var registrert med en epostadresse og hadde foretatt et kjøp til Drømmeaften om å være med på trekning av plasser til 3 konserter.
Fredag 13. november kl. 18.00:
Fredag 13. november kl. 21.00:

Konsert med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen sammen med TrondheimSolistene. Konserten blir tilsvarende den de hadde i utsolgte Nidarosdomen sommeren 2019, en enestående musikalsk opplevelse. Hver konsert tillater 200 publikummere.
Alle som hadde billetter til konsert 14. november i amfi eller galleri   har fått tilbud om å kjøpe nye billetter til konsertene 13. november. Det er den personen som foretok kjøpet for deg som har fått informasjonsepostene og som har fått tilbakebetalt pengene for billettene. Disse billettene ble refundert og tilbakebetalt 16. – 21. oktober.

Lørdag 14. november kl. 18.00:
DRØMMEAFTEN med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen, Herborg Kråkevik, Runa Hestad Jenssen, Jens Åge Jenssen, Brødrene Larsen, Ola Marius Ryan og husbandet TrondheimSolistene.
Her får 200 personer delta og oppleve konsert og bord med mat.
Alle som ble trukket ut har fått nye billetter/ny faktura.

De som ikke ble trukket ut har fått sine kjøp refundert i perioden 16.-30. oktober.