Overnatting og veibeskrivelse Frosta og Tautra

Frosta og Tautra ligger midt i Trøndelag ved  de indre delene av Trondheimsfjorden. 

Avstander på Innherred

Fra Trondheim Lufthavn Værnes (Stjørdal)  til:

  • Tautra – 49,4 km
  • Frosta  – 39 km
  • Valberg Slektsgård, Frostavegen 2302 (5,5 km fra Tautra)
  • Hauganfjæra Camping, 60,5 km (7,9 km fra Tautra)
  • Klostergården, Tautra 

Overnatting Frosta/Tautra

Klostergården, Tautra

Klostergården er et idyllisk og sjarmerende sted som ligger på øya Tautra. Her kan du nyte deilige måltider, smake på lokalprodusert øl og kjøpe egenprodusert gårdsmat og mye annet gøy i den koselige gårdsbutikken. Her sover du  i behagelige senger med en fantastisk utsikt mot fjorden.

Valberg Slektsgård

Vi kan tilby overnatting på vårt innbydende gårdshotell som ligger i umiddelbar nærhet til låven og våre selskapslokaler. Her har vi 25 dobbeltrom med egne bad i tillegg til et oppholdsrom med et lite kjøkken i 1. etasje. Våre hotellrom har fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden både mot nord og mot sør.

Våre seks håndlaftede tømmerhytter ligger nydelig i terrenget på nordsiden av gården. Det er ingen tilfeldighet! Her er solnedgangene på sitt vakreste og utsikten over Tautra og Trondheimsfjorden er fantastisk. De seks hyttene er holdt i tradisjonell stil og har et varierende antall sengeplasser. De ligger litt tilbaketrukket fra selve gården i familievennlige og rolige omgivelser. Eget utstyrt kjøkken samt bad med toalett og dusjgjør at alt ligger til rette for et behagelig opphold på den trønderske halvøya.

 
Hauganfjæra Camping

Hauganfjæra Camping. Campingplassen er idyllisk plassert ytterst på Frosta-halvøya. Frosta er en utpreget jordbruksbygd, og omtales av mange som “Trondheims kjøkkenhage”. Frosta innehar også en svært viktig rolle i Trøndelags historie. Det var her Norges eldste lagting – Frostatinget hadde sitt sete. I umiddelbar nærhet til campingplassen finner du middelalderkirken Logtun samt den lille øya Tautra med rester av Tautra Kloster.

Vi har leiligheter av høy standard for 4 eller 6 personer. Hauganfjæra Camping har også flotte oppstillingsplasser for bobil, vogn og teltplasser.

Øra Bobilcamping
Øra bobilcamping er en selvbetjent oppstillingsplass like ved moloen over til Tautra. Det er ingen reservasjon av plasser så det er førstemann til mølla som gjelder. Les mer i linken om betaling, vann og strøm.