AVLYSES

 Forestillingen avlyses. Billetter blir refundert. Det vil ta 2-5 virkedager før du har pengene tilbakeført.

Ordinær kr. 220,-
Barn t.o.m 12 år kr. 120,-
Student kr. 150,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

11.03.2020:  Levanger Ungdomsskole har tatt Levanger Kommunes anbefalinger og velger å avlyse ULVEN. Du som har kjøpt billett får pengene tilbakeført kortet de kjøpte de med. Det vil ta 2-3 virkedager før du har pengene tilbakeført.

Levanger kommune skriver dette om bakgrunn for avlysning: Bakgrunn for vår anbefaling er vurderinger gjort av FHI og Helsedirektoratet, samt vurdering av kommuneledelse og kommuneoverlege vedørende lokal smittesituasjon.
Arrangementer som samler mange mennesker, kan gi grunnlag for stor smittespredning.  Levanger kommune ønsker å legge seg på en streng linje, ikke minst for å hindre smitte til sårbare grupper, og inn i sykehus og sykehjem.
Arrangement i offentlige eller private regi med over 30 personer avlyses.  Dette inkluderer også kultur og idrett.

Hun er tam og alenemor til tre. Hun lengter etter spenning, lengter etter villskap og rock’n’roll. Han er vill, men savner kjærlighet. Moren hans stakk av, og faren var Den Store Stygge Ulven, så han har ikke hatt det lett. Hun er ei geit, han er en ulv, og de to motsetningene møtes og forelsker seg i hverandre. Men ulven føler seg forrådt og sviktet, fordi geitas killinger stadig kommer imellom dem. Han planlegger derfor å kidnappe og ete dem så han kan få geita for seg selv.

Stykket bygger på Brødrene Grimms eventyr «Ulven og de syv geitekillingene» og inneholder alt man kan ønske seg av et ekte eventyr: skrekkblandet fryd, spenning, humor og ikke minst fengende musikk. Nationaltheatret i Oslo satte i 2011 og 2018 opp musikalen med stor suksess, og nå får barnefamilier og besteforeldre muligheten til å oppleve denne forrykende familiemusikalen på Levanger!

Det er sjette året på rad SceneLUS presenterer en storstilt forestilling, i samarbeid med Levanger Ungdomsskole. Velkommen til ULVEN!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?