TrondheimSolistene/Kråkevik /Hemsing/Kor-Ækt

Logtun Kirke, Frosta

Billett kr. 290,-

TrondheimSolistene, Eldbjørg Hemsing, Herborg Kråkevik og Kor-Ækt, tar deg med i en norsk, historisk musikalsk reise. Vi feirer grunnlovs-jubileet i Logtun Kirke med kjente og kjære musikkstykker og sanger.

TRONDHEIMSOLISTENE er et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet.

Gjennom sine konserter og turnéer over store deler av Europa, Asia, USA og Brasil har TRONDHEIMSOLISTENE utviklet seg til å bli et av de mest spennende kammerorkestrene på den internasjonale arena. 

Herborg Kråkevik’s  artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

TrondheimSolistene og Herborg Kråkevik har hatt et nært samarbeid siden «Kråkeviks songbok» i år 2000. De har spilt opp mot 100 konserter sammen og orkesteret har vært med på de fleste av Kråkeviks utgivelser etterpå, senest på «Jul i stova» fra 2012.

Eldbjørg Hemsing regnes som en av norges mest lovende unge fiolinister.

Med sitt fremragende spill, tilstedeværelse og utstråling begeistrer hun både publikum og kritikere.

TrondheimSolistene og Eldbjørg Hemsing har samarbeidet i flere år med konserter både i inn- og utland.

Kor-Ækt er et blandakor fra Frosta. Koret har i sine 13 år deltatt på og gjennomført en rekke konserter. De har foruten sine lokale arrangementer, deltatt på flere festivaler og korstevner. Koret legger vekt på et allsidig og variert repertoar.

Velkommen til en historisk musikalsk reise!

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?