Billettsalg på nett til TRIO LA-DEUR: CROSSOVER. Det skjer i Levanger

TRIO LA-DEUR: CROSSOVER

Levanger kirke

Ordinær kr. 200,-
Honnør kr. 150,-
Student og barn gratis, men må ha plassbillett.
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

 

TRIO LA-DEUR: CROSSOVER

En kammerkonsert med klassisk, jazz og tango
En reise gjennom tid, rom og stil

Trio La-Deur kommer fra Karlsruhe i Tyskland og er i Norge bl.a. for å spille inn en plate i Levanger kirke med vårt konsertflygel.
Trioen består tre svært dyktige musikere fra symfoniorkesteret Badische Staatskapelle.

Trio La-Deur har et repertoar som spenner fra klassisk til jazz og tango.
Det blir musikk av Händel, Vialdi, Charlie Parker og Piazolla.

Trio La-Deur består av
Annelie Groth – fiolin
Martin Nitschmann – klarinett
Jeannette La-Deur – klaver

Annelie Groth kommer fra Hamburg og studerte ved Hochschule der Künste i Berlin med Koji Toyoda. Hun har jobbet i Deutsche Oper Berlin, Berlinfilharmonien og Badische Staatskapelle. Hun er også lærer ved Musikkhøgskolen i Karlsruhe.
Hennes kammermusikalske løp ble formet av samarbeidet hennes med Jörg-Wolfgang Jahn og kulminerte med grunnleggelsen av Trio La-Deur i 2003. Med dette meget anerkjente ensemblet demonstrerer Annelie Groth sitt brede spekter av repertoar og uttrykk.

Martin Nitschmann kommer fra Göppingen og studerte i Stuttgart. Han ble tildelt førstepremien i musikkonkurransen til Ulm Museum Society. I 1987 begynte han i Badische Staatskapelle, hvor han jobber som 2. soloklarinettist. I tillegg til å ha en lærerstilling ved Musikkhøgskolen i Stuttgart, er han også kreativ og jobber som jazzmusiker på tvers av alle stilarter.

Jeannette La-Deur har etablert seg som en allsidig kammermusiker og akkompagnatør for kjente artister i mange år. Hun gir konserter med solister fra en rekke store orkestre og har turnert store deler av Tyskland og Europa. Jeannette La-Deur har vært fast gjest med forskjellige ensembler i kammerkonsertene til Badisches Staatstheater i Karlsruhe. Slik er det også med Trio La-Deur, som hun grunnla i 2003 sammen med fiolinisten Annelie Groth og klarinettisten Martin Nitschmann. Hennes tallrike konserter og CD-en “Danses de l’âme” utgitt i 2007 ble entusiastisk mottatt av pressen.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?