Tornerose

Lydhagen Scene

Billett kr. 150,-

Ledsagerbevis godtas. Ledsagerbillett kan kjøpes på Kultar sine utsalgssteder.

Forestillingen varer i 2t inkl. pause og passer fra 3 år

Det kan være lurt å ta med sitteunderlag/pledd el. lignende å sitte på!

Nok en gang har Tindved Familieteater jobbet fram en ny produksjon – denne gangen det velkjente eventyret Tornerose som gjennom Helga Hagas regi får en ny vri:

Prinsessa blir født. Prinsessa får en forbannelse kastet over seg. Prinsessa sover i hundre år. Prinsessa blir kysset av en prins, våkner og lever lykkelig alle sine dager. Kort og godt. Men om vi skriver litt mellom linjene kan vi se ei anna historie ta form, om ei nysgjerrig jente som ved å være åpen og rettferdig klarer å snu en vanskelig situasjon til noe godt. Med seg på veien har hun gode venner som hjelper til når oppgavene blir vanskelige og tvilen stikker i hjertet. For hvordan er det egentlig å våkne opp etter å ha sovet i hundre år? Å komme som en fremmed inn i en ny verden med nye regler og nye mennesker? Og hvordan vil en ond fe fra eventyrenes verden fortone seg i moderne skrud? Dette skal Tindved Familieteater prøve å fortelle ved hjelp av musikk, dans og god energi.

Kort om Tindved Familieteater
Tindved Familieteater er et amatørteater for barn fra 6 år og oppover. Vi arrangerer workshop og setter opp ett familieteater i løpet av året. Familien / storfamilien er nøkkelordet for familieteateret, slik at våre barn og barnebarn skal kunne trives og utvikle sine kunstneriske og sosiale evner gjennom familieteateret. Tindved Familieteater skal være et selvstendig teaterlag med hovedvekt på barn og unge, som spiller aktivt på lag med mange ulike aktører innenfor kulturlivet i Verdal og Nord-Trøndelag

ungene

Hvor ligger Lydhagen Scene? 6 km/10 min fra Verdal sentrum i retning Volhaugen/Forbregd Lein!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?