Torgfesten 2017

Levanger Torv

Billett kr. 350,- (kr. 400,- ved inngang)

Aldersgrense 16 år

Ledsagerbevis godtas. Ledsagerbillett kan kjøpes på utsalgsstedene til Kultar.

 

CC Cowboys
Rockebandet CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte
norske artister i radio- og konsertsammenheng. Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall. Spellemannpris fikk gruppa allerede for debutalbumet «Blodsbrødre» i 1990, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg gav ut to soloalbum.

CC Cowboys

CC Cowboys

I 2002 var de tilbake med delvis ny besetning; Jørn Christensen, gitar og Per Vestaby, bass. Agne Sæther på trommer har vært med hele veien. men fortsatt med Magnus Grønnebergs sterke vokal og låtskriving som en sentral del av bandets identitet, og fortsatt med sammehøye kvalitet på utgivelsene. Andre fellestrekk med den forrige konstellasjonen av CCCowboys var bandets ubestridte rykte som et av Norges mest hardtarbeidende liveband, som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker.

Opp igjennom årene har CC Cowboys spilt på små og store steder over hele landet.
CC Cowboys feiret 20-års jubileum for debutalbumet i 2010, noe som ble markert med to
albumutgivelser i 2011. Først studioalbumet «Innriss», som blant annet fikk Nettavisen til å
trekke fram femmeren på terningen, og uttalelser som «Dette er norsk rock på sitt beste», før de konkluderte at «CC Cowboys bør holde på i minst 20 år til». Før julen 2011 kom også
samlealbumet «40 beste», som med full tyngde viste hvilket materiale CC Cowboys kan velge mellom når de skal ut på turné igjen. Og Magnus Grønneberg lover CC Cowboys-utgivelser av velkjent, solid kaliber i årene som kommer.

Sommeren 2014 spilte CC Cowboys et tjuetalls konserter rundt omkring i Norge, og med sin rikholdige diskografi trenger ikke Magnus Grønneberg være redd for å ha lite materiale å ta av: » Det er vel snarere et luksusproblem, at vi nesten har for mye å ta av. Selvfølgelig er det noen låter vi føler vi må spille, fordi publikum forventer det. Det er alltid noen som ønsker å høre for eksempel «Tigergutt», og da har vi ikke tenkt å skuffe dem. Når vi drar på turné skal vi underholde publikum og oppfylle ønskene deres, ikke være sære på hva vi spiller. Det kan vi være i studio. Samtidig vil det alltid være store muligheter for at vi legger inn en og annen overraskelse.»

Magnus Hestegrei

Magnus Hestegrei

Magnus Hestegrei lever og ånder for å underholde sitt publikum, og har de siste årene blitt en av Innherreds mest folkekjære artister. I 2014 satset Magnus alt på musikken, og kom ut med EP’n «Bryt Fri». I 2016, kom albumet «Trøndelagsnytt», og Magnus hadde for alvor etablert seg som artist. Med sanger som Oljeskiftet, Maren fra Marka og Vakre Levanger får han den vanlige mannen i gata til å kjenne seg igjen. Med sin jordnære stil og sitt store engasjement skaper Magnus alltid liv og god stemning. Vi i Levanger Vel er stolte av å presentere Magnus som en av årets artister under Torgfesten, og gleder oss til at han nok en gang skal fylle Torvet med sine feststemte toner.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?