Thomas Brøndbo – live 20 år

Backlund No. 39

Bill. kr. 325,-
NB! Alle som vil sitte sammen må kjøpe billett i samme navn.

Som seg hør og bør er det på sin plass å markere runddager. Det har også Thomas Brøndbo til hensikt å gjøre når en 20 år lang artistkarriere skal markeres. Første markering blir i mars. Da legger Thomas ut på trøndelags-turne sammen med musikerne Daniel Viken og Terje Tranaas.

Jubileer er ofte forbundet med minner, og minnene er mange og gode når Thomas Brøndbo ser tilbake på en 20 år lang artistkarriere.

-Jeg har ikke for vane å se bakover, men når det jubileres er det en anledning til å mimre og markere litt, sier Thomas som tar med seg de mest kjente og kjære sangene på jubileumsturne, samt et knippe favoritter Thomas aldri har presentert fra scenen tidligere.

Som de fleste musikkinteresserte og et medfødt talent for musisering var også Thomas tidlig ute med å slå på kasseroller, spille luftgitar og bruke det meste som var innen rekkevidde som mikrofon. Vel dette var han ikke alene om, for med storebrødre med samme gener og interesser ble det et konstant sabla leven fra det Brøndboske hjem på Skage. Sånn småningom tok Bjarne og Eskil sats og satte kursen for popstjernehimlen med DDE, og det skulle ikke ta lang tid før lillebror Thomas fulgte etter, for Thomas ble tidlig musikalsk kjønnsmoden, noe som førte til at han mistet dyden allerede i 1996 med Sex Gale Menn. Selv om bandet var både ungt og uerfaren greide de å få platekontrakt med Norske Gram, samt at de turnerte land og strand. Anmelderne ga tommelen opp og var fra seg av begeistring. Bandet ble oppløst etter noen år. Det til tross, dette gav Thomas mersmak, som da tok fatt på den ensomme smale sti som soloartist. I år 2006 gav vandringen resultat. Låta «Du sa æ va en drøm» lå øverst på Norsktoppen i hele 12 uker i 2006, og Thomas ble utnevnt til Norsktoppen-kongen det året. Det ble start-skuddet til den profesjonelle karrieren. Siden 2006 har Thomas drevet med musikk på heltid. Deltakelse i Lyden av Lørdag(2007) og Melodi Grand Prix(2009) har sørget for at det norske folk fikk opp øynene for namsosingen. Thomas har også de senere år kommet med en rekke utgivelser. Det kan han love at også vil skje i framtiden, for Thomas har ingen planer om å legge mikrofonen på hylla. Men nå er det jubileums-turne i Trøndelag som gjelder og det gleder Thomas og medmusikantene seg stort til!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?