Telegraph Road på GT bar og diskotek. Det skjer i Levanger.

Telegraph Road

GT bar & diskotek

Kl.21.00

Ordinær kr. 230,-

Aldersgrense 20 år

Dørene åpner kl. 20.00
Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

GT bar & diskotek, Kirkegata, Levanger, Norge

Ikke gå glipp av denne storkvelden på GT bar & diskotek!

Med base på Innherred i Trøndelag har dette prosjektet eksistert siden tidlig 2000-tall. Bandet har flere plateutgivelser på “samvittigheten”.

I 2015 så konseptet “Telegraph Road – A Tribute to Mark Knopfler & Dire Straits” dagens lys. Idèen til dette prosjektet kom opp da Mark Knopfler skulle spille på Sverresborg i Trondheim (Juni 2015). GEB var innleid for å spille “Knopfler Nachspiel” – på Olav`s Pub etter konserten på Sverresborg. Dette ble en stor suksess, og konseptet ble etter hvert så bra at bandet bestemte seg for å gjøre eksklusive “Tribute-konserter” i tillegg til annet materiale.

Bandet har nå reist rundt med sitt tribute-prosjekt i snart 8 år. Naturligvis er det spilt mest i Trøndelag, – men konseptet er også presentert på Østlandet, Møre/Romsdal og i Nord-Norge med veldig gode tilbakemeldinger. Telegraph Road spiller mange av de gamle klassikerne fra Dire Straits, pluss en god del stoff fra Mark Knopfler`s fantastiske solo-karriere . Sommeren 2019 var GEB innleid for å spille tribute på Rootsfestivalen i Brønnøysund. “Superlativene stod i kø”, og anmelderen hos Brønnøysunds Avis ga bandet terningkast 6 etter opptredenen.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?