Billettsalg på nett til Skei & PT, Boinndrag og MAVO

Torgparty Steinkjermartnan

Steinkjer torg

Billett  kr. 270,-

Aldersgrense: 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Partystemning!

Det ligger an til stor partystemning fredag kveld under Steinkjermartnan: Steinkjerartistene Skei og PT, Boinndrag og DJ Mavo er gira!

Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan. Du har kanskje hørt hitlåtene “Målløs”, “Sol og sommer” og “Blåveis”? Jepp, det er dem. Visste du forresten at låten «Målløs» har over 4 millioner streams?
Rap-duoen sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster. Med seg på scenen under Steinkjermartnan har de DJ Mavo! Magnus Saugestad Andersen uten tvil Steinkjers råeste DJ, og han stiller ofte som duoens DJ ved liveopptredener. Han har samarbeidet med en rekke av landets kjente artister, og slipper i tillegg egne låter i løpet av sommeren. DJ Mavo har over 1,5 millioner avspillinger på strømmetjenester, så det er kjente karer som entrer scenen denne kvelden.

Videre inn i fredagsnatta klemmer bandet Boinndrag til. Flere av deres egenskrevne låter er Steinkjerhistorie i Rockform, og det er ikke noe tvil om at intensjonen er å gjenopplive Steinkjer-Rocken. De seks artistene har særdeles ulik bakgrunn sjangermessig – men det er noe av moroa. Alt på Norsk! De er også kjent for å sparke litt ekstra i de coverlåtene de spiller. Boinndrag spiller for- og med publikum i sine opptredener, så dette blir stas!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?