Hanne Sørvåg

Muustrøparken - Festivalteltet

Billett som gjelder:
Muuspass kr. 890,- (gir adgang til Muustrøparken både fredag og lørdag)
Lørdagspass kr. 565,- (gir adgang til Muustrøparken Lørdag)

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Lørdag vil det være en nedre aldersgrense på 15 år, og hvis du er under 15 år må du ha med foresatte som følger deg.

Hanne debuterte som artist i 2002 med albumet «You Know Me» under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet «Talk Of The Town» i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge, og reiste og spilte landet rundt. Hun er signert som låtskriver hos Universal Music Publishing Group, og har opp gjennom årene skrevet låter som har vært på hitlistene i både Europa, USA, Australia og Japan. I 2006 ble en av låtene hennes brukt i finalen av American Idol, og med «My Destiny» nådde finalist Kathrine McPhee 2. plass på Billboards singelliste. Hannes første nr. 1-plassering på norske hitlister var med «Brief and Beautiful» sunget av Maria Arredondo i 2007.

Hanne Sørvaag er en låtskriver av internasjonalt kaliber. Hun har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel «Say Hello To Goodbye». Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

Hun ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, «My Heart is Yours» med Didrik Solli-Tangen for Norge og «Shine» for Georgia. Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger som låtskriver og i 2011 var hun med som både artist og låtskriver med låten «You’re Like A Melody».

Etter dette fikk artistkarrieren hovedfokus igjen, og hun fulgte opp med albumene «Cover Me», som er hennes egne tolkninger av låter hun har skrevet til andre, countryplata «All Is Forgiven» som er skrevet i Nashville, og juleplata «Christmas Lights». Med dette fikk hun gode plasseringer, mye radiospilling og omfattende turnévirksomhet.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?