Sommerfest med Stagedolls m.fl.

Steinkjer Racingpark

Bill. kr. 400,-

Buss fra Steinkjer Skysstasjon.
Bussene har avganger som korresponderer med togankomst fra sør.
Avgang Steinkjer Skysstasjon: 18.30, 19.30 og kl. 21.30.
Skyss fra Namdalseid og sørover kan bestilles på forhånd fra Eldnes Bussreiser på 74 27 84 16, eller på [email protected]
Bussene går tilbake klokka 01.00 til Steinkjer Skysstasjon, og videre til Verdal og Levanger hvis det er passasjerer.

Alle rettigheter!

Aldersgrense 18 år

STAGEDOLLS til STEINKJER RACINGPARK

Steinkjer Racingpark fyller 20 år i 2016, og de ønsker å feire det med brask og bram, en heidundrandes fest, og en aktivitesdag barna kommer til å huske lenge!

For å feire 20-årjubileet på skikkelig vis har vi derfor rett og slett booka Stage Dolls til å stå for musikken.  Og for en fyrverkerikveld det kommer til å bli!

Plakatbilde 700 x

De legendariske rockerne i Stage Dolls legger ut på turné i 2016, og vi har vært så heldige å få innpass på turnelista. Torstein Flakne sier selv at det har aldri vært så gøy å være på veien som nå, og at det er fantastisk morsomt å få spille både gamle hits og nye låter for det flotte trøndelagspublikummet vårt!

Are Skaufel og godfotbandet Fotlaus kommer til å varme opp publikummet denne kvelden, og de settet garantert dansefoten i beredskap, slik at hoppefoten er klar når StageDolls går på litt senere på kvelden. Det blir bar og matsalg hele kvelden.

Det kommer i tillegg flere artister som følges oss gjennom hele dagen den 16. Juli. Det blir god mat, Go-cartkjøring, bading og masse aktiviteter! Dagprogrammet er gratis.
___________________________________________________

Steinkjer Racingpark begynte i det små i 1996 i Ogndaln. Go-cartutleien har fulgt de siden oppstarten, men bedriften har etter hvert fått mange bein å stå på. Området ligger fantastisk til ved lakseelva Ogna, og har oppgjennom åra hatt salg av fiskekort, de har arrangert bryllup ved elvebredden, helikopterflyging, hoppeslott, selskaper og konferansearrangering og ulike biltreff av forskjellige slag. Henning Solberg har selvfølgelig også vært på besøk i Nord-Trøndelags råeste Go-Cartanlegg.

Det beste er kanskje at alle disse aktivitetene kan avsluttes med et skikkelig bad i elva!

Historien begynner egentlig lenge før 1996 – Georg Smistad som er eier og drivkraften ved anlegget har hatt en uforbeholden lidenskap for kjøretøyer av alle mulige slag siden han var bare guttungen, og allerede i 1979 bygde han, og barndomsvenn Ola Gabriel Haugum sin første Go-Cart. Det er ganske utrolig hva som er mulig med noen planker og en gammel moped…

I dag – 20 år etter står Steinkjer Racingpark sterkt i regionen, og de er jevnlig besøkt gjennom hele sesongen – Både gjennom organiserte selskaper, og ikke minst drop-in-kjøring i sommersesongen.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?