Snøhvit

Solvang, Frosta

Voksne: kr. 160,-
Barn: kr. 80,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Snøhvit kommer til Solvang! Første uka i februar spilles en elt ny utgave av Snøhvit, som blir så vakker at Dronninga vil kvitte seg med henne. Men først får vi et interessant møte med livet på slottet: Tjenere og besøkende i lek og alvor. Dronninga er opphengt i stil og innredning, det dekoreres og ommøbleres uavlatelig. Innimellom kommer SPEILET fram med viktige meldinger. Og en vakker dag er det feilmelding!
Snøhvits beste venn, skogvoktersønnen Trygve, blir bedt om å ta henne med ut i skogen og forlate henne der. Heldigvis er Trygve godt kjent i trakten, så han tar henne med til Skogfolket, en gjeng småpussige skapninger. Skogens dyr finns også der, de prøver å blande seg inn når ei skummel kone kommer for å forgifte Snøhvit.
Hvordan går det, når 27 ungdommer og to musikere i alderen 12-16 år kommer på scenen? De som kommer, får se!
Teaterlaget samarbeider med kulturskolen. Manus er skrevet av Ingebjørg Vestrum, Stian Hovland Pedersen har regien, Isabelle Berg Karlsen koreograferer dans, og Guri Rygg og Siv Mølnås Elvrum har scenografi- og kostymeansvar. I tillegg gjør foreldre og foresatte en stor jobb med alt praktisk arbeid i forbindelse med tribuner, scene og forestillinger.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?