Billettsalg til Fremmed Blod med Marte Hallem kan du kjøpe hos kultar.no

Skogfinsk konsert og bokbad

Finnskogen Kro og Motell, Svullrya

Billett kr. 175,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes ved å kontakte [email protected]

Fremmed Blod ble en av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021, og nå nylig kom boka som tar Marte Hallem sin skogfinske reise til nye steder og oppdagelser.

Regissøren for Fremmed Blod er på turné i det skogfinske Norden. Den 28. mars kl 19:00  kommer hun til Finnskogen Kro- og Motell på Svullrya med et musikalsk bokbad hvor det skogfinske står på menyen.

Fremmed Blod ble av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021, og nå nylig kom boka som tar Marte Hallem sin skogfinske reise historien til nye steder og oppdagelser. Marte jobber som både forfatter, regissør og musiker, og den 28. mars kommer hun altså til Svullrya for å snakke om sin skogfinske reise. Marte kommer til å prate om prosessen fra oppstart til ferdig film og bok, samt kåsere fra boka og framføre visemusikk som hun har vært inspirert av underveis. Det blir musikk av artister som Dan Anderson, Arja Saijonmaa, Hans Børli og Thorstein Bergman med flere, samt noen egenproduserte låter av Marte selv.

Velkommen til konsert og bokbad!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?