Billettsalg til Fremmed Blod med Marte Hallem kan du kjøpe hos kultar.no

Skogfinsk konsert og bokbad

Nedre Blindern gård, Oslo

Billett kr. 175,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes ved å kontakte [email protected]

Fremmed Blod ble en av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021, og nå nylig kom boka som tar Marte Hallem sin skogfinske reise til nye steder og oppdagelser.

Regissøren for Fremmed Blod er på turné i det skogfinske Norden. Den 27. mars kl 14:00  kommer hun til Nedre Blinderen gård, Oslo med et musikalsk bokbad hvor det skogfinske står på menyen.
Fremmed Blod ble av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021, og nå nylig kom boka som tar Marte Hallem sin skogfinske reise historien til nye steder og oppdagelser. Marte jobber som både forfatter, regissør og musiker, og den 27. mars kommer hun altså til Bispegården for å snakke om sin skogfinske reise. Marte kommer til å prate om prosessen fra oppstart til ferdig film og bok, samt kåsere fra boka og framføre visemusikk som hun har vært inspirert av underveis. Det blir musikk av artister som Dan Anderson, Arja Saijonmaa, Hans Børli og Thorstein Bergman med flere, samt noen egenproduserte låter av Marte selv.

Velkommen til konsert og bokbad!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?