Skogfinsk aften

Åmot Kulturhus

Billett kr. 225,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Regissøren og forfatteren bak filmen og boka Fremmed Blod skal ut på turné i det skogfinske Norden, og den 3. oktober kl 19:00 kommer hun til Åmot Kulturhus.

Marte Hallem jobber som både forfatter, regissør og musiker, og den 3. oktober kommer hun altså til Åmot for å snakke om den skogfinske reisen hun gjorde i forbindelse med filmen Fremmed Blod. Den ble av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021, og til jul samme år kom boka som tar Marte Hallem sin skogfinske reise til nye steder og oppdagelser.

I løpet av aftenen vil dere bli servert både historier, musikk og filmsnutter. Marte kåserer fra boka, synger noen vakre viser, og spiller av noen korte utdrag fra filmprosjektet om skogfinnene. Noen av filmutdragene vil være hentet fra filmen, andre er fra råmaterialet som ble klippet bort, og som ikke har vært vist før.

Musikken Marte framfører, er viser som hun har vært inspirert av underveis på sin reise. Dette er blant annet sanger og tekster laget av Dan Anderson, Arja Saijonmaa, Hans Børli og Thorstein Bergman med flere, samt at det også vil komme noen egenproduserte låter av Marte selv.

Velkommen til en stemningsfull skogfinsk aften!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?