Sirkusprinsessa

Verdal. Inderøy, Steinkjer, Levanger

Ordinær kr. 370,-
Barn/student kr. 270,-
Gruppe (minst 10): 320,-
Honnør: 320,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

11.10 – Levanger, Festiviteten
12.10 – Steinkjer, Dampsaga

I 2009 fikk han endelig oppfylt drømmen om å stå hvit trønderbrud på Stiklestad i storsuksessen “Trønderbrura” Nå, ni år etter suksessen, er Håvard nok en gang tilbake i manesjen. Denne gangen vil han helst være sirkusprinsesse, i fri dressur! Sammen med sine dansere Bjørn Tore Grøntvedt og Ibrahim Fazlic svinger han pisken i et sirkus med glitter, glamour og hysteriske parodier. Selv ikke en avtroppet integreringsminister eller et klarsynt medium skal føle seg for trygge når Håvard inntar scenen. Vi møter også en rekke internasjonale stjerner, og det blir garantert popcorn, magi, klovneri og sagflis.

Da Håvard var liten ville han helst være Wonder Woman – eller husfrua på Sul. I den vakre bygda Inderøy fikk han stående ovasjoner for sine show, og i 2009 fikk han endelig oppfylt drømmen om å stå hvit trønderbrud på Stiklestad i storsuksessen “Trønderbrura” (Turnéteateret i Trøndelag).
Nå, ni år etter suksessen, er Håvard nok en gang tilbake i manesjen. Denne gangen vil han helst være sirkusprinsesse, i fri dressur! Sammen med sine dansere Bjørn Tore Grøntvedt og Gøril Roesen svinger han pisken i et sirkus med glitter, glamour og hysteriske parodier. Selv ikke en avtroppet integreringsminister eller et klarsynt medium skal føle seg for trygge når Håvard inntar scenen. Vi møter også en rekke internasjonale stjerner, og det blir garantert popcorn, magi, klovneri og sagflis.

La princesse du cirque est prête, Velkommen til en festaften med Trøndelags største Diva!

 

Idé/regi/Koreografi/Kostyme/lydklipp: Håvard Kalseth

Dansere: Bjørn Tore Grøntvedt og Gøril Roesen

Scenografi: John Halvor Berg

Lys/lyd: Kalle Sprauten

Foto: Storm Pedersen

Støttet av: Trøndelag fylkeskommune og Inderøy kommune

Sponsorer: Sparebank 1,Amfi,Skoringen og Felleskjøpet

Samarbeidspartnere: Dans i Trøndelag, Inderøy Kulturhus og Verdal Teaterlag

 

Håvard som Sylvi Listhaug!

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?