Bilde av Siris Svale band Hilmarfestivalen

Siri ́s Svale Band

Steinkjer Snåsa Namsos

Ordinær kr. 200,-
Student kr. 100,-
Festivalpass for Hilmarfestivalen gjelder.
Du kan kjøpe festivalpass her
I tillegg trenger du konsertbillett som du kan hente ut gratis ved å legge inn pinkode fra festivalpasset.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt.

20.10 kl. 20.00 -Vårt Hjem Steinkjer
22.10 kl. 19.00 – Kafè Midtpunktet, Snåsa
23.10 kl. 18.00 – Ullvaren Kafe
(support Hollups trio)

Siri´s Svale Band ble etablert for 30 år siden, og hadde sitt gjennombrudd som den norske hovedattraksjonen ved Jazzfestivalen i Molde i 1989.

Siri´s Svale Band ble etablert for 30 år siden, og hadde sitt gjennombrudd som den norske hovedattraksjonen ved Jazzfestivalen i Molde i 1989.
Siri´s Svale Band har turnert i Norge og Europa, og gitt ut tre CD´er:
”Blackbird” (1990)
”Necessarily So…” (1997)
”Sval E Afinado” (2018)
De to første CD ́ene fikk overstrømmende mottakelser blant publikum og fra
internasjonale kritikere, både på bakgrunn av en helt spesiell sound med vokal, to basser, baritonsaxofon og trommer, og i lys av en unik lydproduksjon.
Den siste CD´en ble spilt inn og utgitt i 2018, etter at bandet har hatt flere års pause, og ble lansert ifbm Jazzfest i Trondheim, mai, 2018, med konsert på Dokkhuset. Konserten og CD´en fikk særdeles god mottakelse.
De tre CD´ene er utgitt samlet i en CD-boks med navn ”30 Years With Siri ́s Svale Band”. Repertoaret som fremføres på konsertene vil være hentet fra bandets tre CD´er, og består av nye originale arrangement av jazz-standardlåter blandet med komposisjoner av bandets medlemmer.

Helt fra starten av har Siri´s  Svale Band ønsket å uttrykke en slags dualitet: På den ene side å være en del av en klassisk jazztradisjon, på den annen side å videreføre og komplementere denne tradisjonen. – Det er nettopp i møtepunktet mellom tradisjon og innovasjon, i spenningen mellom det gitte og det uforutsigbare at Siri ́s Svale Band ønsker å engasjere og møte sitt publikum.


Les omtale av bandet i Nettavisen her

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?