Billettsalg på nett til Olsenbanden på rockern, scenelus Levanger. Det skjer i Levanger.

Olsenbanden på rocker`n

Levanger ungdomsskole

Ordinær kr. 250,-
Barn t.o.m. 12 år  kr. 180,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]. Husk å opplys om hvilken dato du ønsker hvis du sender epost.

Forestillinger tirsdag 12.mars og torsdag 14.mars kl. 18.00
Lørdag 16.mars og søndag 17.mars kl. 14.00

Levanger ungdomsskole, Høgskolevegen, Levanger, Norge

Jeg har en plan!

Egon Olsen sin faste replikk når han kommer med en ny tilsynelatende god ide er velkjent for de fleste. Sammen med makkerne Kjell og Benny, utgjør han selveste Olsenbanden, den småkriminelle gjengen som har gledet både unge og gamle siden vi ble kjent med dem på kinolerretet første gang i 1969.
Egon legger alltid store planer for bandens neste kupp, og selv om det viser seg at de ikke er så geniale, gir han aldri opp.
I årets oppsetning fra SceneLus «Olsenbanden på rocker`n» møter vi Egon, Kjell og Benny som unge skoleelever. De går i samme klasse der også Kjells store kjærlighet, Valborg, og hennes venninne Ingrid, går. Egon hjelper Kjell med å jukse på en matteprøve, men blir avslørt av lektor Kvasshaug. Dette fører til at han blir sendt på barnehjem en periode, og når han kommer ut har han en genial plan for banden: De skal starte rockeband og vinne NRK`s talentkonkurranse. Men en hel del hindringer står i veien for at planen skal lykkes. Biffen og banden hans er et hinder, inspektør Hermansen og partneren Holm et annet…

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?