Såmmårshow 2018

Jernbaneparken, Verdal

Ordinær kr. 390,-
Gruppe (minst 10): 370,-
Alle som kjøper billett i samme navn får sitte på samme bord.
18 års aldersgrense.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder

FOR ANDRE GANG kan TRØNDERSHOW AS i 2018 presentere et helt nytt og forrykende musikalsk SÅMMÅRSHOW i stortelt ved Jernbaneparken i Verdal, med noen av Innherreds mest profilerte artister og komikere.

Nytt, forrykende Såmmårshow i stortelt

FOR ANDRE GANG kan TRØNDERSHOW AS i 2018 presentere et helt nytt og forrykende musikalsk SÅMMÅRSHOW i stortelt ved Jernbaneparken i Verdal, med noen av Innherreds mest profilerte artister og komikere.

Med sangere og humorister som LEIF TERJE NILSEN, JEANETTE HOSETH, CAMILLA ENGUM NILSEN, PAAL STAVRUM, GEIR HOLMEN OG LEVIN NESTVOLD JR. –  samt fire dansere og fullt orkester på scenen, blir publikum tatt med på en eventyrlig musikalsk reise fra 1960-tallet og frem til i dag – krydret med humor og overraskelser.

Feelgood-show med høy partyfaktor Dette er et feelgood-show med høy partyfaktor, flotte solonumre, duetter og humorinnslag. Og en allsangrunde til slutt.

I oppstartsåret 2017 kjørte vi tre show på Verdalsøra (torsdag, fredag og lørdag). Ryktene gikk fort, og på lørdagsshowet var det stappfullt telt (400 publikummere) og ventelister.

I slutten av juni ble det også avtalt et show på Stiklestad under Olsokdagene på Stiklestad. Utsolgt (750 billetter) i løpet av et par uker (ventelister også her), og ble det mest sette enkeltarrangementet i olsokuka utenom Spelet.

Fra 15. juni står altså gjengen på scenen i storteltet på byens beste tomt. Det blir en showkveld med høy partyfaktor hvor det serveres både pizza, øl og vin.

De som er med:

Leif Terje Nilsen er en av Norges fremste sangere og har bred erfaring fra showbiz. Han er kanskje mest kjent fra Nilsen Aalberg show hvor han turnerte både i Norge og flere europeiske land i 15 år og spilte over 1200 konserter. Leif Terje gjestet også Beat for Beat på NRK to ganger, og har gitt ut egen musikk med Praha-filharmonikerne som backingband.

Jeanette Hoseth er vår nye, kvinnelige hovedartist. Jeanette jobber som frilans sanger, med både egne band, soloprosjekt og i ulike musikalske konstellasjoner. På scenen husker nok svært mange henne som Josefine i musikalen «Bør Børson jr.» og «Ronja» i DDE-musikalen Vinsjan på kaia, som begge er blant de største kassasuksessene i Verdal Teaterlags 50-årige historie. Hun har også spilt Geitemor i «Rockeulven», Trollaug i «Silkeskjegg», Nancy i «Oliver!» og Ardis i Namsens Auge. I vinter har hun dessuten stablet et rent jenteband på beina som blant annet spiller egenkomponert vømmølmusikkk. Det nye bandet blir å se på flere scener under årets Vømmølfestival i Verdal.

Paal Stavrum er en lokal sanger som kanskje er mest kjent fra humorgruppen Fløte fyrer, som har spilt nesten 500 forestillinger siden 1997. Mens det er hans komiske talent som har kommet mest frem, får han nå endelig sjansen til å vise sin stemmeprakt i full bredde. Paal har også vært med i flere musikals og musikalske show og har bred erfaring innen sang og showbiz.

Geir Holmen er kanskje den mest profilerte komikeren og skuespilleren på Innherred. Geir var også en sentral figur i Fløte fyrer, og har vært med på de største suksessene i Verdal Teaterlag opp gjennom årene. Han har også gjestet mange andre scener, og hadde sentrale roller i forestillinger som «Mannen fra La Mancha», Gosse Nånstans og «Vinsjan på kaia». Han gjorde stor suksess da han måtte steppe inn på kort varsel for Bjørn Sundquist som bonden på Sul i Stiklestad-spelet.

Levin Nestvold jr. huskes nok best som Bør Børson jr, i musikalen med samme navn, som ble spilt for 10 000 publikummere i Verdals aula. De siste årene har han også spilt Warbucks i musikalen «Annie» og bareier Hallstrøm i Verdal Teaterlags storsuksess «Vinsjan på kaia». I vinter var han produksjonsleder og gestaltet Julemannen i Reisen til julestjernen på Turneteatret i Nord-Trøndelag.

Levin har dessuten vært med i flere store musikalske show de tre siste tiårene, og turnert Trøndelag rundt med kabaretgruppen Fløte Fyrer.

Camilla Engum Nilsen er også helt fersk i Såmmårshowet. 24-åringen har bred erfaring fra scenen, hvor hun allerede som 15-åring ble med i Nilsen Aalberg show, som sanger og korist. I seks år var hun med på alt fra små kirkekonserter til store evenementer med et mer rølpete publikum på Kielferga. Nå står hun på egne ben som artist og har Adele som favorittartist. I årets Såmmårshow skal hun også få prøve seg på låter med mer fart i. Vi gleder oss…!

Siri Elstad, Selma Stubbe, Silje Johnsen Granås og Berit Tungen Holmstad er våre dansere, som alle er avgangselever på danselinja ved Inderøy videregående skole. De var også med i fjorårets show, og har erfaring som dansere og skuespillere blant annet fra Verdal Teaterlags store publikumsvinner Levva Livet, en forestilling basert på musikken til Åge Aleksandersen. I vinter har jentene hatt stor suksess med musikalen CABARET, hvor blant annet Siri Elstad spilte kabaretartisten Sally Bowles.

Musikere: Steffen Flasnes (kapellmester og tangenter), Bjørnar Hermann (bass), Christian Hesjedahl Bratli (gitarer) og Odd Martin Valsø Nestvold (trommer og perk).

Koreografi: Hulda Vestvik

Scenografi/kostymer: Monica Valsø Nestvold.

Fantastisk mottakelse

Responsen i 2017 var altså formidabel (se eksempler fra presse og publikum nedenfor), og vi gleder oss stort til sommerens show.

Sitater presse

«Showet er ganske enkelt et musikalsk feelgood-show, med en rekke humoristiske innslag.» Trønder-Avisa lørdag 1. juli. 
«Det er humoristiske innslag med lokale skråblikk og sterke sangmessige solonummer – samt en blanding av dette – knakende morsomme sangnummer, hvorav Leif Terje Nilsens parodi av Bjarne Brøndbo vil huskes en god stund framover.» Trønder-Avisa lørdag 1. juli.
«Publikum ga seg over i begeistring, og tidenes første Såmmårshow ble en publikumstreffer av de helt sjeldne» Innherred lørdag 1. juli.

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?