Riksteatret: Tobias og dagen det smalt

A V L Y S T

FORESTILLINGEN AVLYSES OG BILLETTENE REFUNDERES

Bill. kr. 230,- for både barn og voksne.
Gruppe 4 eller flere kr. 190,-
Coopavtale kr. 180,– (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 190,- (Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenn Norge, Kulturforbundet Delta, BoMidt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 180,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

“Årets beste barneforestilling” på turné med Riksteatret.

Riksteatret tar den prisvinnende og kritikerroste barneforestillingen “Tobias og dagen det smalt” på turné. Forestillingen ble kåret til årets beste forestilling for barn og fikk Heddaprisen i 2018.  “En forestilling med god plass til både alvor og humor” skrev pressen blant annet om forestillingen.

“Tobias og dagen det smalt” handler om å stole på og tro på seg selv – og vissheten om at alle barn er like mye verdt.  Det handler også om vennskap og troen på at dine venner vil deg det beste.  Gjennom fantasi og virkelighet berører forestillingen tema som at det er mange måter å være menneske på.  Og at det kan være litt trøblete når hvordan man ser ut utenpå og hvordan man føler seg inne i seg selv, ikke helt passer sammen.

“Tobias og dagen det smalt” er en modig, liten forestilling med store tema for barn fra 6 år.

Kjære lærer! Nå kan du søke om fribilletter til deg og din klasse!  Ordningen gjelder ungdomsskole, vgs og folkehøgskole. Les mer og søk om billetter på https://www.riksteatret.no/skole/riksteatrets-billettfond/

Riksteatret skal by på det beste for barn og unge, og med “Tobias og dagen det smalt” får publikum over hele landet oppleve forestillingen som ble kåret til “Årets beste barneforestilling” Heddaprisen 2018. Forestillingen passer for familier, foreldre, lærere, klasser – og alle barn fra 6 år.

Pressen mener:

“Flott teater for barn, og som også tåler godt de voksnes øyne og ører (…) Ei forestilling med god plass til både alvor og humor”
ITromsø, 5

“En rikholdig, formbevisst, opplevelsesfortelling med mange lag”
Dagbladet, 5

“Åpen, undrende, leken og mangfoldig”
Nordlys, 5

“Det blir aldri for enkelt, aldri for vanskelig. Det er et viktig tema, et tema i tiden, som formidles med kløkt, paralleller og masse barnslig gøy.”
NRK

På scenen
Jonas Delerud, Sebastian Legaard Engeland, Per-Theodor Paulsen, Alexander Rindestu, Tonje Dreyer Sellevoll og Kristine Myhre Tunheim

Team
Regissør: Morten Røsrud, Scenograf, Kostymedesigner: Mari Hoel Lotherington, Komponist, Lydprodusent: Aggie Peterson, Lyddesigner: Andreas Wangsbro, Lysdesigner: Øystein Heitmann, Dramatiker: Jenny Maria Svensson, Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen, Idé og prosjektleder : Kristine Myhre Tunheim og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Jenny Svensson
Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

Produsert av Rimfrost produksjoner i samarbeid med Hålogaland Teater. Produsert for turne av Riksteatret

Foto: Marius Fiskum

Foto: Marius Fiskum

Foto: Marius Fiskum

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?