Billettsalg på nett til Riksteatret i Verdal Stormfulle høyder

Riksteatret: Stormfulle høyder

Onsdag 29. mars
Turneteatret

Kl. 19.00
Bill. kr. 440,-  
UNDER 30 kr. 190,-
Honnør kr. 358-
Gruppe over 10 stk.  kr. 358,-
Coopavtale kr. 340,- (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 358,- (LOfavør, Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenner Norge, Norsk bibliotekforening, Vi over 60, Opplevelseskortet JOIN og Boligbyggelaget Midt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 340,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos en av Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]
Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

I ekte engelsk stil kan du være med på Afternoon Tea arrangert av Strømnes for å finne den rette stemningen før Stormfulle høyder. Knut Marius er, som en av få i Norge, sertifisert tesommelier ved UK Tea Academy, en anerkjent organisasjon i London. Knut Marius tilbyr teopplevelser, og deler velvillig av sin kunnskap om te med alle som spør. Dette blir en britisk afternoon tea med den deiligste mat og drikke. Afternoon Tea starter kl. 16.30 og du trenger egen billett som dekker mat og drikke. Det får du her 

En medrivende og vakker historie om klasseforskjeller, hevn og umulig kjærlighet.

«Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger. Her er det ingen helter. Bare mennesker. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi.

Terningkast 5🎉: “Det blåser full storm på scenen, og midt i uværet står Emma Bones som en påle (…) Handlingen, dilemmaene og den umulige kjærligheten hører ikke bare fortiden til, det har relevans for vår tid, våre klasseskiller, våre kulturelle motsetninger.” Adresseavisen

Den foreldreløse gutten Heathcliff blir tatt inn av familien på godset Wuthering Heights, og i løpet av kort tid blir han og familiens datter Catherine svært knyttet til hverandre. Den sterke følelsen av samhørighet vedvarer selv etter at Catherine gifter seg med den rike naboen Edgar Linton.

Emily Brontës romanklassiker «Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger. Catherine og Heathcliffs intense kjærlighet er tidløst fascinerende. Her er det ingen helter. Bare mennesker. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi. Og av naturens destruktive, stormfulle krefter.

“Stormfulle høyder” har vært gjenstand for mange TV-serier og filmatiseringer. TV-serien “Normal People” har klare referanser til Brontës verk, og mange har vel hørt “Wuthering Heights” av Kate Bush?

Med Riksteatret får du oppleve Emma Bones (fra NRKs “Heimebane”) og Sverre Breivik (Metteson) som Catherine og Heathcliff i en moderne versjon av den britiske klassikeren, en fargerik og musikalsk forestilling om kjærlighet og ødeleggende krefter.

På scenen
Sverre Breivik, Emma Bones, Lars August Jørgensen, Mona Huang og Ragnhild Tysse

Team
Regissør: Rebekka Nilsson. Scenograf og kostymedesigner: Katja Ebbel. Lysdesigner: Oscar Frostad Udbye. Komponist: Matthias Sigurdsson. Lyddesigner: Morten Haug Serigstad. Dramaturg: Florian Hellwig. Produsent: Anita Basmo Bjørnstad

Av Emily Brontë. Dramatisert av Rebekka Nilsson og Florian Hellwig.

Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

Produsert av Riksteatret

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?