Billettsalg på nett til Riksteatret i Verdal Nei og atter nei

Riksteatret: Nei og atter nei

Turneteatret

Det er bare enkeltbilletter igjen. Disse må kjøpes 1 og 1
Kl. 19.00
Bill. kr. 460,-  
UNDER 30 kr. 190,-
Honnør kr. 374,-
Gruppe over 10 stk.  kr. 374,-
Coopavtale kr. 360,- (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 374,- (LOfavør, Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenner Norge, Norsk bibliotekforening, Vi over 60, Opplevelseskortet JOIN og Boligbyggelaget Midt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 370,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos en av Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]
Forestillingslengde: 1,40t  (ingen pause)

Skarp, morsom  og ubehagelig!

Anmelderne skriver:

“Romanen fungerer vel så godt på scenen som mellom to permer”AftenpostenTerning 5 for Hedda Gabler av Dagbladet. Billettsalg kultar.no

“Det er teater i sin enkleste form, og ikke kjedelig et sekund” Adressa Terning 5 for Hedda Gabler av Dagbladet. Billettsalg kultar.no

 “Ja og atter ja! (..) genuint underholdende og ytterst treffende teater” Vårt Land

“Nei og atter nei” er en skarp, morsom  og ubehagelig –  tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Gled deg til en nådeløs satire over våre liv! Nei og atter nei er basert på en roman av Nina Lykke.

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen.

Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.

“Nei og atter nei” er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Med kritikerroste Maren E. Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, kan ikke dette bli annet enn en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i.

På scenen
Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu

Team
Regissør: Maren E. Bjørseth. Dramatiker: Liv Heløe. Scenograf: Signe Gerda Landfald. Kostymedesigner: Marianne Sembsmoen. Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien. Lyddesigner/komponist: Alf Lund Godbolt. Dramaturg: Kristofer Blindheim Grønskag. Produsent: Silje Vigerust Vinjar

Av Nina Lykke.

Dramatisert av Liv Heløe.

Forestillingslengde: 1,40t uten pause

Produsert av Riksteatret

Billettsalg på nett til Riksteatret i Verdal. Det skjer i Verdal

Billettsalg på nett til Riksteatret i Verdal. Det skjer i Verdal

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?