Riksteatret – Mugg

Tindved Kulturhage

NB!  Kr. 30,- i rabatt hvis du kjøper billetten på internett

Spilletid 2t inkl. pause

 

Riksteatret inviterer til matinéforestilling og en hyggelig stund i kulturhuset .

Mugg er en kritikerrost norsk komedie som har gått for fulle hus på norske scener og blitt filmet for NRK. Marit Tusvik fikk Ibsenprisen for stykket, og senere er det blitt oversatt til en rekke språk. I denne oppsetningen har Ellen Horn regien, og på scenen møter du Marit Østbye og Linda Tørklep, som begge er kjente for Riksteatrets publikum.

To voksne kvinner på pakketur må ufrivillig dele et hotellværelse i Moskva. Den ene beskjeden, dannet, pen og pyntelig. Den andre frittalende og høyrøstet. De har svært forskjellige interesser og inngang til livets realiteter, men fortsatt lengter de begge etter kjærlighet. Stykket er fullt av humor og overraskelser.

Mugg spilles i kulturhusets minste sal, slik at publikum kommer tett på skuespillerne. Etter forestillingen inviterer vi til samtale på scenekanten. Velkommen skal du være.

Spilletid: 2 timer (inkludert pause).

På scenen
Marit Østbye og Marianne Krogness.

Team
Av Marit Tusvik. Regi: Ellen Horn. Scenografi: Arne Farstad. Kostymedesign: Elise Marie Bruun. Visuell konsulent: Tuva Hølmebakk. Dramaturg: Tine Thomassen. Produsent: Christian Venge.

Opplev mer
Møt skuespillerne på scenekanten etter forestilling.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?