Riksteatret: Verdens nest kuleste forestilling

Aulaen Verdal

Bill. kr. 250,- for både barn og voksne.
Coopavtale kr. 200,– (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 205,- (Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenn Norge, Kulturforbundet Delta, DNB og BoMidt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Så gøy at man aldri trenger å gå på teater igjen!

Drømmer du om å se en teaterforestilling om det aller kuleste du vet, eller få være med på å bestemme hva verdens nest kuleste forestilling skal handle om? Da må du ta turen til kulturhuset! Denne forestillingen er fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang!

Det Andre Teatret har markert seg som et av de mest lekne og innovative teatrene vi har i landet, med noen av de morsomste aktørene på scenen. Nå legger de ut på veien sammen med Riksteatret. I samarbeid med publikum skal de lage impro-show for hele familien, der små og store får være med på å bestemme hva som skal skje.

En underholdningsbombe for hele familien – for barn fra 5 år.


Avisene skriver:

Så gøy at man aldri trenger å gå på teater igjen!

Drømmer du om å se en teaterforestilling om det aller kuleste du vet, eller få være med på å bestemme hva verdens beste forestilling skal handle om? Da må du ta turen til kulturhuset! Verdens nest kuleste forestilling er fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang!

Her er det skikkelig god stemning! (…) Barna storkoser seg. Både de som er i småskolealder og de som fortsatt ikke har lagt fra seg smokken.

Dagavisen

På scenen
Cathrine Frost Andersen, Ellen Bendu, Mats Eldøen, Kristine Grændsen, Mats Holm, Deniz Kaya, Veslemøy Mørkrid, Mari O. Thingelstad og Olli Wermskog

Team
Regissør: Tony Totino, Scenograf: Monica Valsø fra Verdal, Kostymedesigner: Jenny Bernson, Lyddesigner, Lysdesigner: Henrik Stoltz Vernegg, Kunstnerisk ansvarlig ved Det Andre Teatret: Mats Eldøen, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Koordinator DAT: Silvia Rodriguez Gimenez

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Det Andre Teatret

Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/verdens-nest-kuleste-forestilling

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?