Billettsalg på nett til Riksteatrets Bonnie & CLyde. Det skjer i Verdal

Riksteatret: Bonnie & Clyde

Turneteatret

Kl. 19.00
Bill. kr. 470,-  
UNDER 30 kr. 190,-
Honnør kr. 382,-
Gruppe over 10 stk.  kr. 382,-
Coopavtale kr. 370,- (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 382,- (LOfavør, Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenner Norge, Norsk bibliotekforening, Vi over 60, Opplevelseskortet JOIN og Boligbyggelaget Midt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 370,-
FÆBY HAR ÅPENT FRA KL. 16.00 – BOOK BORD HER

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos en av Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]
Forestillingslengde: 1 time og 30 minutter (ingen pause)
Vi gjør oppmerksom på at det brukes strobelys og scenerøyk i forestillingen.
Møt opp i god tid. Dørene stenges når teaterforestillingen starter!

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv?

Det unge kjæresteparet fra slummen i sørstatene herjet under depresjonen på 1930-tallet. Livet deres fikk kultstatus og har inspirert utallige artister, filmer og bøker. Her får du sjansen til å oppleve historien i en gripende og spektakulær teaterproduksjon.

FÆBY HAR ÅPENT FRA KL. 16.00 – BOOK BORD HER

Forestillingen tar deg med på en reise gjennom Bonnie og Clydes dramatiske liv. Vi møter menneskene bak den beryktede fasaden. Var de bare samfunnsfiender, eller på sin måte også folkehelter? Kan forbrytelsene deres ses som et opprør mot makthaverne, eller et forsøk på å skape sin egen vei i en urettferdig verden?

Riksteatrets Bonnie & Clyde er en fortelling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om en familie som aldri snudde dem ryggen.

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv?

Opplev Heidi Gjermundsen Broch, Sondrey, Siri Black, Jakob Stabell og Chris Masters i enspektakulær teaterforestilling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om mødre og fedre som aldri snudde barna sine ryggen.

Regissør og koreograf Belinda Braza lager visuelt eksplosive forestillinger som kombinerer lyd, lys, popmusikk, og dans på en unik måte. «Bonnie & Clyde» er en forestilling som vil røre deg, engasjere deg og få deg til å reflektere!

Med sangtekster på både norsk og engelsk.

Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen. Idé, regissør og koreograf Belinda Braza. Scenograf og lysdesigner Clement Irbil. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Myrna Braza. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Thomas “TomTom” Haugland.Kostymedesigner Ingrid Nylander. Dramaturg Cici Henriksen. Tekstbidragsytere Hanna Asefaw, Kristofer Blindheim Grønskag, Belinda Braza og Cici Henriksen. Assisterende lysdesigner Øyvin Løype. Produsent Silje Vigerust Vinjar. Produsert av Riksteatret.

På scenen:

Siri Black
Siri er fra Bergen og jobber som skuespiller, låtskriver, artist og modell. Hun har tidligere vært kaptein på landslaget i basketball. Hun har spilt i blant annet Marerittet (2022) og Verden er min (2022).

Heidi Gjermundsen Broch
Heidi er fra Råde og utdannet på både LIPA og Teaterhøyskolen. Hun har markert seg som en av våre fremste skuespiller og musikalartist, både på sin arbeidsplass Det Norske Teatret, og på Folketeatret. Heidi var med på Stjernekamp i 2015.

Sondrey
Sondre er fra Øyer, og jobber som skuespiller, artist og låtskriver. Du har kanskje sett han på The Stream, Stjernekamp og Melodi Grand Prix. Han er vinner av Farmen kjendis 2024.

Jakob Stabell
Jakob er fra Tromsø, gikk ut fra teaterhøyskolen i juni 2023 og gikk rett til et engasjement på Nationalteatret og Den fantastiske Mikkel rev.

Chris Masters
Chris er fra Flø, og har holdt på med musikk hele livet. Han er utdannet både barne- og ungdomsarbeider, og skuespiller ved LIPA (Paul McCartney- skolen i Liverpool). Dette er Chris sin debut på et norsk institusjonsteater.

Team
Regissør, koreograf og tekstbidragsyter: Belinda Braza. Scenograf og lysdesigner: Clement Irbil. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Peter Baden. Kostymedesigner: Ingrid Nylander. Dramaturg og tekstbidragsyter: Cici Henriksen. Tekstbidragsyter: Hanna Asefaw. Tekstbidragsyter: Kristofer Blindheim Grønskag. Assisterende lysdesigner: Øyvin Løype. Produsent: Silje Vigerust Vinjar

Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen

Etter en idé av Belinda Braza

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

Produsert av Riksteatret

«Riksteatrets Bonnie & Clyde er en fortelling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv.»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?