Per Mathisen, Jan Gunnar Hoff Feat. Gary Novak

Lydhagen Studio

Ordinær kr. 150,-
Student kr. 100,-

Aldersgrense 20 år

 

Lydhagen Live 13. oktober: Per Mathisen - elektrisk bass og akustisk kontrabass. Jan Gunnar Hoff - piano og keyboards. Gary Novak - trommer. Denne høy-ekplosive trioen består av 2 norske jazzmusikere i toppklasse, som har slått seg sammen med ingen ringere enn den amerikanske trommeslageren, Gary Novak. Les mer på kultar.no

Per Mathisen – elektrisk bass og akustisk kontrabass.
Jan Gunnar Hoff – piano og keyboards.
Gary Novak – trommer.

Denne høy-ekplosive trioen består av 2 norske jazzmusikere i toppklasse, som har slått seg sammen med ingen ringere enn den amerikanske trommeslageren, Gary Novak.

Sammen krysser de mellom akustisk moderne og høyspent elektrisk jazz på en balansert og naturlig måte, med utdrag fra forskjellige sjangre. Orginale komposisjoner fra alle i bandet gir rom for utrolige improvisasjoner og instrumentale solier.

Per “Bass Viking” Mathisen er noe for seg selv når det kommer til elektrisk bass og kontrabass. Utdannet ved Trøndelag musikkkonservatorium (NTNU) og Berklee i USA, har han etablert seg som en annerkjent jazzmusiker og komponist. Han har opptredd og turnert med artister som Gary Husband, Adam Nussbaum og Geri Allen, gitt ut 15 plater under sitt eget navn og opptredd i mer en 35 land verden rundt.

Jan Gunnar Hoff – Artist, komponist, arrangør, og universitets professor. En utstrålende piano og keyboard spiller med mange års erfaring. Nominert for spellemannspris og US grammy, gitt ut 7 plater med Jan Gunnar Hoff Group. Har spillt sammen med Mike stern, Pat Metheny, Chick Corea for å nevne noen.

Gary Novak – Amerikansk Studiomusiker, komponist og trommeslager. Kåret til en av verdens ti beste trommeslagere, har jobbet med et utall artister bl.a George Benson, Lee Ritenour, Michael McDonald, Alanis Morisette, David Sanborn. Novak er ett fyrverkeri på trommer og en sann virtuos.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?