Peer!

Levanger Ungdomsskole

Voksne kr.  170,-
Barn kr.  120,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Forestillingen varer i 2t inkl. pause.

 

Peer!, en musikal som garantert vil nå hjem til både små og store.

I år har SceneLUS, som består av elevene på valgfaget Sal & scene ved Levanger ungdomsskole, gitt seg i kast med forestillingen Peer!, en bearbeidet versjon av Henrik Ibsens berømte dikt, Peer Gynt.

Knut Nærum har gjendiktet stykket, og sørget for en kortere og mer lettfattelig utgave, full av musikk, sang og dans og ikke minst herlig humor!

Peer er en fyr som er opptatt av seg selv og sitt. Han er en livsnyter, og går ikke av veien for å lyve for å få det slik han vil. Han greier ikke å forholde seg til det som er vanskelig, og rømmer fra problemer når de oppstår. Han tar «den letteste veien» og snoker seg unna hver gang han møter motstand.

Peer har store tanker om seg selv, og sier at han skal erobre verden. Som ung mann blir han drevet fra bygda og sin kjære Solveig på grunn av sine handlinger, og vi følger ham på reisen til utlandet og hans opplevelser der, før han til slutt som gammel mann vender hjem til Norge og Solveig. På denne livsreisen har Peer gått igjennom en forandring, og forstår at det han trodde var frihet i realiteten var en flukt fra virkeligheten og seg selv.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?