Peer, du lyver!

Aulaen Verdal

Barn/Voksen 215,-
Honnør, stud, Gruppe over 4 – 175,-

NB! Scenen/1. rad er alltid øverst på skjermen/salkartet.

Før forestillingen fra kl. 17: Natursti inne i kulturhuset, og steking av pinnebrød på bålpanne utenfor kulturhuset. Du vil få et kart og gå en rundløype med forskjellige aktiviteter.

Fartsfylt og lekent eventyr for barn, fritt etter Peer Gynt.

 

Avisene skriver:
“Forfriskende familieforestilling (…) Ibsen på barnets premisser” NRK.
“Alt og alle bobler av overskudd, presisjon og spilleglede” Vårt Land
“Godt ljugi! (…) en appetittvekker for nye generasjoner potensielle teatergjengere” VG
“Tar barnet på alvor” Dagbladet (terningkast 5)

Kjære foreldre, besteforeldre og alle voksne som har lyst til å ta med seg barn i teatret: Riksteatret omskriver vårt nasjonalikon Peer Gynt til et fartsfylt og lekent eventyr med humor, men også dypt alvor. Med et ungt og musikalsk ensemble, blir musikken og dansen en sentral del av forestillingen. Gled deg til å høre Griegs musikk med ny beat!

Peer, du lyver! er historien om en liten gutt med store drømmer. Kanskje er han verdens største løgner? Han ønsker seg en venn, men blir stengt ute av de andre barna i klassen. På jakt etter sannheten om hvem han er finner han en venn som blir livsviktig for ham. – Jeg ønsker å fortelle en historie med en håpefull slutt som oppfordrer barn til å våge å følge sine drømmer og tro på seg selv, sier regissør Jakob Höglund.

Varighet: 2 timer (inkl. pause).

Passer for barn fra 6 år.
Du trenger ikke kjenne originalen for å ha glede av forestillingen.
På scenen
Gunnar Eiriksson, Anna Strand Andersen, Ellen Andreassen, Philip Sten Bøckmann, Helga Guren, Andreas Humlekjær, Julie Støp Husby og Espen Mauno.

Team
Av Toril Solvang. Fritt etter Peer Gynt av Henrik Ibsen. Regissør og koreograf: Jakob Höglund. Komponist: Stefan Johansson. Scenograf: Sven Haraldsson. Kostymedesigner: Henrik Vibskov. Lysdesigner: Chrisander Brun. Dramaturg: Tine Thomassen.

Produsert av Riksteatret.

Per1Per 2

Per 3Per 4

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?