Operapub med Kjetil Støa

Fæby Kulturscene

Billett med mat kr. 695,- (meny med 6 ulike småretter av lokale råvarer).

Venner som vil sitte ved samme bord må kjøpe i samme navn!

Aldersgrense 20 år

Fæby kulturscene har fått kloa i vår egen Kjetil Støa som har sydd sammen en kraftfull intimkonsert sammen med en av Trøndelag sine fremste pianister, Atmasukha Ananda. Dette vil bli en unik og smakfull kveld, hvor Kjetil leverer fra hele sitt spekter innenfor opera, og hvor Fæby har satt sammen en spennende meny med 6 ulike retter av lokale råvarer. Sammen blir dette en festaften!

Verdalingen Kjetil Støa er en av Skandinavias mest spennende tenorer med utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim og Operahøgskolen i Stockholm. Her hjemme har han publikum kanskje mest kjennskap til han gjennom rollen som Tormod Kollbrunarskald i Spelet om Heilag Olav og ikke minst flere opptredener med Olsokorkesteret. Han spilte også i ”Les Miserablès på Trøndelag Teater.

Atmasukha Ananda er en av de fremste ambassadørene for norsk pianomusikk. Han har over 150 konserter bak seg i USA. Ananda er utdannet med mastergrad ved NTNU, hvor han studerte under blant andre Mona Spigseth, Håvard Gimse og Tor Espen Aspaas.

Dørene åpner kl: 18.00
Konsertstart kl: 19.30
Dørene stenger kl: 01.00

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?