Billettsalg på nett til Polkabjørn og Kleine Heine på Snåsa Kulturscene. Det skjer på Snåsa

Oktoberpub og konsert med Polkabjørn og Kleine Heine

Snåsa Kulturscene

Dørene åpner kl. 19.00
Billett kr. 375,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt på [email protected]

Snåasen savka / Snåsahallen, Ella Holm, Bulls veg, Snåsa, Norge

Vi har den glede å invitere til oktoberpub og konsert med universets beste trekkspill- og jodleduo – Polkabjørn & Kleine Heine

Stryk snippskjorten, legg buksen i press og gjør deg videre beredt til en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam.

Bandet, som består av Bjørn Tomren og Heine Bugge, har i over 10 år blitt møtt med overveldende begeistring i inn- og utland, har også varmet opp for A-ha, Ylvis, Katzenjammer, Mods og Dina Martin (datteren til Dean Martin). Dokumentarfilmen om de, The Art of Yodeling, ble solgt til over 20 land!

Sitat:
«Unik er et av tidens mest forslitte ord, men en sjelden gang er det rett å bruke. Denne duoen har rett og slett ikke sin like. Bjørn Tomren er en vokalist som veksler mellom ekvilibristisk jodling og rå strupesang, vare salmetoner, romsdalspunk og Johnny Cash. Heine Bugge er en kløpper på trekkspill – og en humorist av stor nåde. Sammen er de – ja, noe som er det nærmest umulig å beskrive i tekst. Bare møt opp!»
Bjørn Tomren er en av landets mest allsidige musikere og høsten 2021 imponerte han hele Norge som den mest særegne artisten i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».
Bjørn Tomren har også gjennomført flere ekspedisjoner og innehar verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Bli med på en heidundrende oktoberpub med trekkspill, allsang, god mat og godt drikke. Popupunderholdning med Snåsa Janitsjarkorps sitt oktoberorkester, og ellers små og store sprell…!!

Salg av mat, drikke, øl og vin med «Snåsavri» fra kl 19.00

Velkommen!!

Arr: MEIRSMAK og Snåsa Janitsjarkorps

«Hør et utdrag fra Polkabjørn og Kleine Heine her»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?