Det e itj størelsa det kjæm an på

Lierne Samfunnshus i Nordli

Voksne: kr. 395,-
Barn t.o.m 15 år kr. 195,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

NYTT SHOW FRA KVELI RÅNES BREMSETH!
Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein?
Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?
Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i
fantasigrendene Brein, Lein og Klein.
Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.
Hva er så årsaken til at nærmere 70 000 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene “Det du ikke visste om trønderrocken”, “Bygd for fart” og “Hipp hipp hipp?”
Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.
De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.
Forestillingen varer i ca 85 minutter. Pressekontakt: Arnt Egil Rånes 411 00 105 [email protected]