Billettsalg til Scenelus sin forestilling på Levanger Ungdomsskole. Kultar selger billetter.

Musikalen 13

Levanger Ungdomsskole

Billett kr. 225,-
Barn t.o.m 12 år kr. 125,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

 

Musikalen 13 som spilles ved Levanger Ungdomsskole handler om det å vokse opp og om å orientere seg i en ungdomshverdag som kan være tøff å håndtere. Merkelapper blir satt; «nerd» ,«soss», « emo», «skater»…Hvem er kule og hvem er ukule? Hva er viktig? Og, når alt kommer til alt: hva er viktigst?

Even er 13 år og bor i Trondheim. Nå står han foran en viktig milepæl i livet; han skal feire sin Bar mitzva som markerer starten på veien fra ungdom til voksenlivet. Dette skal han feire med å invitere vennene sine til tidenes fest. En fest det skal gå gjetord om i ettertid!

Livet tar imidlertid en annen retning, og plutselig står Even foran utfordringer han ikke hadde sett komme. Mor og far skilles, og mor vil flytte langt fra byen for å få orden på livet sitt igjen. Even må være med, og plutselig befinner han seg i Okkenhaug «det kjed`ligste stedet på jord», langt unna storbyens pulserende liv og gode venner. Even må bygge opp en ny tilværelse, knytte nye vennskap og finne sin plass i et nytt miljø. Ikke det letteste akkurat, når man er tretten år…

Musikalen 13 handler om det å vokse opp og om å orientere seg i en ungdomshverdag som kan være tøff å håndtere. Merkelapper blir satt; «nerd» ,«soss», « emo», «skater»…Hvem er kule og hvem er ukule? Hva er viktig? Og, når alt kommer til alt: hva er viktigst?

Even og et fargerikt galleri av ungdommer gir oss et lite innblikk i utfordringer unge mennesker står overfor i hverdagen sin. Med en god blanding av humor og alvor formidles en historie om det å søke, lete, snuble og reise seg igjen. Først og fremst er dette likevel en forestilling om vennskap.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?