Billettsalg til konsert i Levanger Kirke med Moen og Gimse finner du på kultar.no

Moen, Gimse og Steinway!

Levanger Kulturkirke

Ordinær kr. 350,-
Barn 2-14 år gratis men må ha billett
Ungdom f.o.m 15 år kr. 150,-
Student kr. 150,-
Honnør kr. 245,-
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Vi har gleden av å invitere til storstilt konsertkveld med to bautaer i norsk musikkliv. Ann-Helen Moen og Håvard Gimse vil fremføre norsk og skandinavisk musikk for sang og klaver, inkludert musikk av Paul Okkenhaug, på vårt nye konsertflygel.

Ann-Helen Moen, sopran
Håvard Gimse, klaver

Vi har gleden av å invitere til storstilt konsertkveld med to bautaer i norsk musikkliv. Ann-Helen Moen og Håvard Gimse vil fremføre norsk og skandinavisk musikk for sang og klaver, inkludert musikk av Paul Okkenhaug, på vårt nye konsertflygel.

Ann-Helen Moen er en svært allsidig sanger, kjent for sine musikalske tolkninger av et bredt repertoar som spenner fra tidlig barokk til de store romantiske komponistene og samtidsmusikk, både på konsert- og operascenen. Hun opptrer jevnlig med alle norske og danske orkestre, og denne sesongen debuterer hun som Tosca ved Operafestukene i Kristiansund.

Håvard Gimse regnes som en av Norges fremste musikere. Han er ettertraktet både som solist, kammermusiker, og akkompagnatør i Skandinavia. Hans forkjærlighet for skandinavisk og norsk klassisk musikk har gjort ham til en av de mest innflytelsesrike artister på denne arenaen. Gjennom sitt arbeid med å fremme mindre kjent musikk fra denne regionen har han høstet gode kritikker og priser.

Konserten er en del av åpningsåret for det nye flygelet, og Moen og Gimse har satt sammen et program for anledningen. Vi får blant annet høre musikk av Grieg, Tveitt, Okkenhaug og Sibelius.

Konserten er i samarbeid mellom Levanger kulturkirke og Paul Okkenhaug-selskapet. Konserten er i samarbeid mellom Levanger kulturkirke og Paul Okkenhaug-selskapet. Det var Okkenhaug-selskapet som i sin tid initierte til prosjektet som skaffet Levanger kirke et Steinwayflygel. Levangerkomponisten Paul Okkenhaug var i mange år organist i Levanger kirke og en dyktig pianist. De fleste komposisjonene skrev han ved flygelet sitt i Tørkhuset i Okkenhaug. Det nye Steinwayflygelet i Levanger kirke, på hans gamle arbeidssted, blir et viktig verktøy til å videreføre arven fra Paul Okkenhaug. Et flygel som allerede har høstet lovord fra de fremragende utøvere og håndplukket av Leif Ove Andsnes.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?