Magnus Hestegrei med band AVLYSES

Låven på LÆNN

VIDEREBRINGER BESKJED FRA MAGNUS:
Hei! Jeg har en trist beskjed.
Neste helgs konserter på Sparbu avlyses.

Grunnlag:

Denne helgen ble planlagt i fjor. Så kom pandemien, og vi utsatte på ubestemt tid. Da smittebølgen var på veg ned og landet åpnet seg igjen, fastsatte vi et par datoer og satset på gjennomføring. Nå ser det dessverre ut som at smitten er på tur opp igjen, og derfor velger jeg å avlyse. Jeg ønsker ikke å bidra til at folk samles nå som smittetallene stiger igjen.

Jeg vil understreke at arrangør har fulgt alle smittevernskrav gitt av kommunen, til punkt og prikke. Vi hadde til og med møte med fungerende kommunelege i går, for å få bekreftet at ting var på stell. Men ved flere anledninger den siste tiden har jeg selv sett og kjent på kroppen hvor vanskelig det kan være å opprettholde 1-metersregelen, etter hvert som kvelden siger på.

I dette tilfellet er det snakk om en låvefest med skjenkebevilling. Hadde det vært en sittekonsert der f.eks. dans kan unngås, ville det naturligvis vært annerledes.

Dette er en meget vanskelig beslutning å ta, både med tanke på arrangørs forarbeid og innsats, billettselgere, musikere, lyd- og lysfolk og andre leverandørers tapte omsetning, men jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å hindre at evt. smitte spres.

Jeg beklager, og håper alle dere som har kjøpt billett til neste helgs arrangementer viser forståelse, og at vi kan ta opp tråden igjen når situasjonen er trygg (dere vil selvfølgelig få refundert kjøpte billetter).

Kultar vil refundere billettene. Pengene blir tilbakeført kortet billettene ble kjøpt med ila. noen dager.

Endelig en knall-anledning til å samle vennegjengen. Scenen er snekra, artistene klør i fingra, nå er vi klar. Arenaen er som skapt for Magnus Hestegrei m/band.
Begrenset antall plasser, vi tar smittevernsreglene på strengeste alvor.
100 billetter, først til mølla. Vi serverer mat fra kl 19.30, akkompagnert av stemningsskapende trubadur i lokal toppsjikt. Konserten starter når maten er spist. Please enjoy-:)

Bresert roastbeef,med brokkolisalat
Lefserull med laksesalat og kaku krydderrøme
Salat med bakte beter
Spekemat på spyd, potetsalat med brennesle og ringblom
Pastasalat med bakt kylling, tomater og syltede grønnsaker
Krydder-kjøttboller i ølsaus
Osteanretning
Brød med ølmask, anis og roseblad , urtesmør
Inneholder , melk, egg, hvete, soya,sulfitt

Låven på LÆNN, har adresse Vistaveien 400, Sparbu

Sjekk ut Magnus Hestegrei på Spotify 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?