Madagaskar – den eventyrlige musicalen

Henning Samfunnshus

Voksne: kr. 225,-
Barn t.o.m 15 år:  kr. 150,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder

Forestillingen varer i 2t inkl. pause.

Bagabu UL har 6. juledag 2017 norgespremiere!

Da setter vi nemlig opp musicalversjonen av “Madagaskar”. Musicalen bygger på den kjente animasjonsfilmen med samme navn. Som i filmen, så er det dyr som er hovedpersonene i stykket.

Stykket handler som i filmen om fire dyr som har levd hele livet i lykkelig (?) fangenskap i en dyrepark. Løven Alex er kongen av “byens jungel” og hovedattraksjonen ved dyrehagen. Sammen med bestevennene – sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria – har han levd hele livet i fangenskap og er i grunnen ganske fornøyd med det. I dyrehagen får man nemlig både gourmetmåltider og fin utsikt over parken…..

Men Zebraen Marty er nysgjerrig på “livet på utsiden” og sniker seg ut en natt sammen med en gjeng nebbete pingviner for å utforske byen.

Alex, Melman og Gloria oppdager at vennen deres er borte og bestemmer seg for å bryte seg ut de også, finne Marty og så bryte seg inn igjen i dyreparken før noen oppdager hva som har skjedd. De finner Marty, men de fire vennene samt pingvinflokken blir fanget, lagt i bur og satt på en båt til Afrika.

På veien får pingvinene det for seg at de kan unnslippe til Sydpolen, så de kaprer båten – og i prosessen blir kassene med Alex, Marty, Melman og Gloria kastet på sjøen og flyter i land på den eksotiske øya Madagaskar utenfor Afrikas østkyst. Nå sitter de fire blaserte bysnobbene plutselig fast i en ekte jungel, ikke et behagelig hjem som i dyrehagen, og ingen av dem har noensinne sett en jungel!

Hvordan skal de overleve på Madagaskar når de aldri før har brukt overlevelsesinstinktene sine?

Vi møter bl.a lemurer på Madagaskar og lederen av dem som er kong Julien som synger sangen som mange kjenner fra filmen, “I like to move, move it”.
Gradvis våkner “villdyret” i dem alle og enda et problem oppstår: Hvordan skal Alex, en sulten kjøttetende løve, unngå å spise opp Marty, en velsmakende, saftig sebra? De har vært venner hele livet mens de bodde i “luksusfangenskap” i dyreparken, men ute i naturen blir vennskapet satt på en alvorlig prøve. I løpet av stykket bryter vennskapet mellom løva og de andre sammen, og løva gjør bl.a forsøk på å spise vennene sine. Til slutt vinner likevel vennskapet.

Hovedkonflikten i stykket er mellom vennskap og natur.

Dette er et fint stykke for barn, ungdom og voksne. Det er mye humor, men også alvor. Det er ungdommer som spiller de bærende rollene i stykket hos oss som har premiere 6. juledag.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?