Julebord med Hans Rotmo i Lydhagen

Lydhagen Scene

Torsdag: Billett kr. 595,- inkl. mat og show!
Fredag og lørdag: Billett kr. 795,- inkl.  mat, show og dansemusikk frem til kl. 02.00

NB! Viktig! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte sammen. Kjøper vennegjengen hver for seg – bli enig om et navn og alle som bruker det får sitte sammen. Bruk din egen epostadresse – da får du billetten hjem til deg.

Maten serveres  før konserten. Menyen er koteletta pøls og steik – Det settes frem som buffet så dere går frem og forsyner dere. Det blir levende musikk frem til kl. 02.00 fredag og lørdag.

Det blir både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert.

Det blir garantert julestemning oppi Lydhagen når sjølvaste Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommero og byr på Vårres jul oppi låven.

Fra 15. November blir det duket til tidenes julebord i Lydhagen, oppi Volhaugen. Hans Rotmo og Henning Sommerro har med seg musikalske gjester, og lover å være i storslag.

Ta med deg dine ansatte på julebord i en feststemt låve, med allsang, julemat ( koteletta, pøls og steik med mere ). Etter showet byr vi på dans med et 5-manns danseband. Alle rettigheter.
Her blir det garantert liv og røre og ekte trøndersk julestemning.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?