AVLYSES

Forestillingen avlyses. Har du kjøpt en billett på nett og forestillingen blir avlyst får du tilbakeført beløpet til det kortet du kjøpte billetten med minus gebyret. Dette vil ta 2-5 virkedager å gjennomføre.
Har du kjøpt billetten på utsalgssted er det opp til utsalgsstedet om de vil refundere billetten for dere mht. smittevern. Har du mulighet så send et bilde av billetten og ditt kontonr.  til Kultar så ordner vi det. Dette kan enkelt gjøres med en smarttelefon
1. ta bilde av billetten
2. send bildet på epost til [email protected] og
3. skriv inn kontonr. i emnefeltet.

Et møte med Liv Ullmann på ditt kulturhus. Om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre.

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med “LIV” skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for at publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i “Lang dags ferd mot natt” på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

“LIV” blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

På scenen
Liv Ullmann og Tom Remlov

Team
Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Forestillingslengde: 3t inkl. pause.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

Spilles på Nationaltheatret våren 2020.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?