Billettsalg på nett til Kveli Rånes Bremseth på Frosta og Holtålsen med showet Artighet varer lengst

Kveli Rånes Bremseth

Frosta & Holtålen

Billett kr. 480,-
Gruppe kr. 455,-
Arti-abonnement kr. 455,- (Må ha kode)
(Her kan du kjøpe arti-abonnement)
Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

 

Nå er Kveli Rånes Bremseth på veien igjen, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst». Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene. Det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing.

Artighet varer lengst!

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan i 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show. Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst». Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene. Det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamlehumorfigurer. Det er spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder.

Humorunivers

Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sinesceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I jubileumsåret trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum. Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå har du sjansen! Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause

Følg humorgruppa på facebook

Arrangør: Kveli Rånes Bremseth AS

Bilde av Kveli Rånes Bremseth ifm. billettsalg til kultar.no

Bilde av Kveli Rånes Bremseth ifm. billettsalg til kultar.no

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?