Billettsalg på nett til Krigsseileren filmvisning på Falstadsenteret

Krigsseileren

Falstadsenteret

Billett kr. 130,-
Student kr. 100,-

Aldersgrense 12 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Storslått drama!

Velkommen til filmvisning av storfilmen KRIGSSEILEREN i borggården på Falstadsenteret lørdag 24 september kl. 19.30.

KRIGSSEILEREN er et storslått drama som forteller historien om de over 30.000 norske krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter andre verdenskrig.

Vi følger sjømannen Alfred, gift med Cecilia og nybakt trebarnsfar fra Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten Sigbjørn på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir tvunget til å fortsette å seile i fronten av en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. Hjemme i Bergen strever Cecilia med å klare seg og å ta vare på de tre barna i et okkupert land.
Alfred og Sigbjørn kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet som er lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats.

Krigsseilerne har ett mål: Å overleve – for å komme hjem.
Men hvordan fortsetter man livet og relasjoner når man har vært adskilt i mange dramatiske krigsår? Kan sårene leges og gro?

En film av Gunnar Vikene. Aldersgrense 12 år.

Merk at dette er en utendørsvisning i vår borggård. Billetten inkludere varm drikke (kaffe, te og varm sjokolade). Salg av øvrige kioskvarer.

Arrangementet er i samarbeid med Bygdakinoen.

Arrangør: Falstadsenteret

«Se utdrag fra filmen her»

Billettsalg på nett til Krigsseileren. Omtale og terning

Gode omtaler!

Billettsalg på nett til Krigsseileren. Omtale og terning

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?