Konsert i Stiklestad Kirke

Stiklestad Kirke

Konserten avlyses pga. koronarestriksjoner.
Billetter som er kjøpt på nett blir automatisk tilbakeført kortet de er kjøpt med. Du trenger ikke ta kontakt.
Har du kjøpt billetten på utsalgssted må du gjøre følgende:
1. Ta bilde av billetten
2. Send billetten på epost til [email protected] eller SMS til 92211197
3. Oppgi kontonr. og navn
4. Billetten refunderes til den som har billetten registrert i sitt navn.
Dette må gjøres så fort som mulig og senest innen arrangementsdatoen.

 

Verdal Mannskor har vært så heldig og fått med Knut Stiklestad i en felles konsert i Stiklestad Kirke. Knut er opprinnelig fra Sul, bor i dag i Alvdal
Har spilt på operascener i Frankrike, Belgia og Nederland, på Den Norske Opera, samt på de fleste norske distriktsoperascener.

Har 50 forskjellige operaroller på repertoaret. Blant disse er Falstaff i De lystige koner i Windsor (Nicolai), Sarastro i Tryllefløyten, Gremin i Eugen Onegin, Kommandanten i Don Giovanni, Arkel i Pelleas et Melisande, Kommandanten i Don Giovanni, Enrico (Henrik VIII) i Anna Bolena og Sparafucile i Rigoletto. I tillegg hovedroller i norske operaer: Absalon i Anne Pedersdotter, Trellen Kark i Thora på Rimol og Vuolle i Stallo. Marcus Paus har også tilegnet operaen Eli Sjursdotter til Knut.

Har arbeidet med regissører som Stein Winge, Bentein Baardson, Wouter van Looy, Ronald Rørvik m.fl.

Konserter i bl.a. Belgia, Latvia, Serbia, Sverige og Island.

Har et stort repertoar innen kirkemusikk, både de store oratoriene (bl.a. Messias, Skapelsen, Johannespasjonen ( både Bach og Arvo Pert), og nyere kirkemusikk. Av nyere norske komponister nevnes Hovland, Mørk Karlsen og Rolf Nyhus.

Sanger/lieder: Hovedvekten på norsk og nordisk , men også bl.a. Schubert, Wolf, Brahms og Dvorak. Av de norske må – utenom Grieg, Monrad-Johansen og andre klassikere – Arne Dørumsgaard nevnes spesielt (se eget nettsted Arne Dørumsgaard). Komponister som Knut Anders Vestad, Bjørn Willadsen, Marcus Paus og Jeroen Malaise (Belgia) har skrevet sanger spesielt for Knuts stemme.
Arbeider også noe som regissør, og har satt opp bl. a. operaen Thora på Rimol, Spelemann på taket, Jungelboken, i tillegg til div. utendørsspill.

Produserer konserter bygd over tema, bl. a. med historisk tema

CD-innspillinger: Sanger av Knut Hamsun og Marcus Paus, CD med musikk av Paul Okkenhaug, Religiøse folketoner fra Trøndelag. Peer Gynt – innspilling med Malmö Symfoniorkester.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?