AVLYSES

Musikkfabrikken – Forestillingen avlyses. Billetter blir refundert.

Kr. 220,-  Ordinær (Barn, voksen, honnør, student)
Kr. 180,- Familiepris – gruppe 4 eller flere
Kr. 180,- Samarbeidspartner. Du trenger kode. Max 4 billetter.
Kr. 170,- Cooprabatt – Du trenger kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under  Faste medlemsfordeler og Min Side. Max 4 billetter.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å legge inn kode. (Send oss en SMS med ledsagerbeviset og vi sender koden)
Kommentar til Salkart: Det selges 3 rader på flatt gulv og amfiet skyves frem.

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

Team
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock, Animasjon: Sigurd Slåttebrekk, Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar og Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?