Klangen av livet

Stiklestad Kirke Vik Kirke

Billett kr. 250,-
Barn 150,- (t.o.m 15 år)
Student 200,-
Honnør 200,-
Konserten spilles i Stiklestad Kirke 21. feb. og
Vik Kirke, Flatanger 23. feb.

En kirketurné med Kevin Hovdahl Holmli & Wenche Anita Larsen Dahle

Endelig har Kevin og Wenche tatt steget og laget egen konsert! Vi kjenner Wenche og Kevin fra flere store produksjoner – bl.a. Verdal Teaterlag. Nå blir vi tatt med på en musikalsk reise hvor ulike sider av livet blir sett på fra to forskjellige ståsteder. Kjente og ukjente sanger fra flere sjangre og uttrykk blir presentert i en ny form. Det som ligger til grunn for valg av repertoar er teksten og fortellingene i sangene. I løpet av konserten vil Kevin og Wenche også fremføre nye selvkomponerte låter som publikum vil forelske seg i.

Kevin Hovdahl Holmli (21) fra Verdal og Wenche A L Dahle (44) fra Flatanger møttes første gang gjennom en teaterproduksjon i Verdal Teaterlag. Det tok ikke lang tid før de forsto at stemmene hadde en god samklang. Kevin og Wenche har begge bred erfaring innen sang og teater og befinner seg på et høyt musikalsk nivå. Begge har deltatt i store produksjoner gjennom flere år og har nå tatt steget for å skape noe eget.

I starten av 2013 begynte de å planlegge et felles konsertprosjekt, begge ville ha en konsert i sitt nærmiljø og valget av konsertlokale falt derfor på Stiklestad Kirke i Verdal og Vik Kirke i Flatanger. Det resulterte til slutt i kirketurneen «Klangen av livet». Et prosjekt hvor de tar i bruk tekster og melodier som sier mye om livet og hvordan livet kan oppleves.

Kevin har gjennom hele oppveksten stått på scenen i ulike teaterstykker og som soloartist. Kevin har gått 3 år på Inderøy VGS og har studert 1 år med «musikal og teater» ved Bømlo Folkehøgskule. I dag studerer han ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og tar der en bachelorgrad i «Økonomi og Administrasjon». Kevin har de siste årene jobbet med flere ulike sjangre, noe han behersker godt.

Wenche jobber på kulturskolen i Levanger med musikk og drama. Hun skriver sine egne låter der hennes mangeårige kamp om å komme tilbake i arbeidslivet etter sykdom kommer frem i tekstene. Wenche er utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag hvor hun har en bachelor i musikk med fordypning i rytmikk og produksjon. Wenche har blant annet jobbet mye med joik, folkemusikk og jazz.

Med oss i konserten har vi dyktige musikere:

Ola Wist Holmen (21), pianist, har gått 3 år på musikklinja ved Inderøy VGS og er nå halvferdig på sin bachelor som «Faglærer i musikk» ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Ola har gjennom Verdal Teaterlag hatt det musikalske ansvaret ved flere produksjoner. Han er bandets kapellmester og står i tillegg for arrangeringen av sangene.

Bjørn Arild Aksnes (55), kontrabass, har i en årrekke hatt et aktivt musikalsk liv gjennom kor, korps og grupper. Han er en av regionens mest erfarne kontrabassister og har levd et rikt musikalsk liv. Bjørn Arild er blant annet fast inventar i P.A. Røstads orkester.

Morten Reinås (38), gitar og el-gitar, jobber til daglig som lærer på ungdomstrinnet ved Verdalsøra Ungdomsskole. Den musikalske bakgrunnen har han fra musikklinja ved Inderøy Videregående, bachelor i musikk fra HiNT, hovedinstrumentlærer på HiNT og gitarlærer i kulturskolen på Levanger. Morten har spilt i mange ulike sammenhenger, både i ulike band og sammen med kor, storband og korps.

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?