Kjendishotellet Soria Moria

Aulaen, Verdal

NB! Pga. oppgradering til nytt billettsystem og overføring til ny plattform så har kun ledige plasser blitt overført. Derfor kan enkelte forestillingsdager ha et litt «rart salkart». Se nederst på denne siden for å se hvordan salen ser ut.

Ordinær kr. 395
Skole/student  225,-
Honnør kr. 350,-
Gruppe (minst 10): 350,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Forestillingn varer i 2,5t inkl. pause.

4. juledag 2018 har Verdal Teaterlag premiere på -Kjendishotellet Soria Moria – et Musikkteater for hele familien, basert på lagets 50-årige historie.

Forestillingen blir en storstilt familieforestilling – et gedigent musikkteater i 2 akter som selvfølgelig skal spilles i Verdal Videregående skoles aula.

Stykket er en selvstendig historie som favner mange assosiasjoner fra Verdal Teaterlags 50-årige virke i Verdal.  Dette løses ved at hovedhistorien drives fram av karakterer, hovedpersoner og andre som publikum mer eller mindre kan kjenne igjen gjennom 50 års virksomhet fra stiftelsesåret 1968, det året. Verdal Teaterlag ble reorganisert på grunn av Olsokspelet

Det vil ikke være en kavalkade over scener gjennom 50 år, men en ellevill fargerik opplevelse – blanding av teater/musikal/revy/stand-up m.m. – hvor sentrale rolleskikkelser møter hverandre i konkurranse, konflikter, kjærlighet, hat, osv. – det gode mot det onde,  hendelser med høy crazy konfliktfaktor – i det hele tatt ALT det som teatrets magi  med sine helter og antihelter sjarmerer publikum. Og alt vevd inn i en kaskade av ulike musikalske uttrykk. Og naturligvis med en happy ending.

Manus og regi: Arnulf Haga
Ideskaper: Frode Haugmark
Koreografi: Anett Hjelkrem
Scenografi: Erlend Haga
Musikalsk Ledelse: Erling Helland
Sangsinstruksjon: Asgeir Skrove

OVERSIKT OVER SALEN: