Billettsalg på nett til Keiino Bakgårdsfestivalen i Sjøparken Levanger

Bakgårdfsfestivalen: Åpningskonsert Keiino

Sjøparken

Kl. 18.00
Ordinær kr. 380,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

 

Keiinos blanding av oppløftende dancepop, folk og tradisjonell samisk sang har nådd et bredt publikum utover deres nordiske begynnelse.

Velkommen til åpningskonsert i Sjøparken. Med rammene ved scenen i Sjøparken blir dette helt sikkert en fantastisk opplevelse! Før KEiiNO var Alexandra DJ-stjernens Alan Walkers live-sanger og Fred turnerte med samisk rap-duo Duolva Douttar. Tom Hugo hadde en solokarriere i Norge og Tyskland og skrev hits for J/K-popstjerner som XO, TVXQ og SHiNee.
KEiiNOs høyest verdi motto er “enhet i mangfold”, og den norske trioen mener alle bør få danse fargerikt og fritt som Nordlyset.

Den multi-platina-belønnede trioen har vunnet 7 pop-priser, kommet til nr.1 på de norske salgslistene, nådd nr.2 på Spotifys Global liste.

Siden debuten i 2019 har KEiiNO gitt ut 18 singler og et kritikerrost debutalbum. På OKTA samarbeidet de med andre urfolksartister rundt om i verden som de australske ARIA-nominerte Electric Fields og den kanadiske strupe-sangerinnen Charlotte Qamaniq.

KEiiNO turnerte i Europa og Australia i 2019, inkludert store arrangementer som Madrid Pride, Stockholm Pride, Cologne Pride, Oslo Pride og utsolgte show i London, Melbourne og Sydney.

Selv om de tre sangerne hadde en viss suksess som soloartister, ble drømmene deres virkelig realisert etter å ha slått seg sammen i trioen KEiiNO.

Arrangør: Bakgårdsfestivalen

«Keiinos blanding av oppløftende dancepop, folk og tradisjonell samisk sang gjør dette til en helt spesiell konsert i Sjøparken»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?