Kammerkonsert

Levanger kirke

Ordinær kr. 150,-
Barn under 16 år gratis
Student kr. 100,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

I samarbeidet med Trondheim kammermusikkfestival og deres konkurranse i kammermusikk – TICC – arrangerer vi konsert med to spennende unge strykekvartetter:

Alohomora kvartett ble startet ved Norges musikkhøgskole i 2018. Medlemmene består av Kitiara Braune (fiolin), Katherine Wang (fiolin), Dorothea Möri (bratsj) og Karin Hannisdal (cello). I løpet av sesongen 2019/2020 ble kvartetten valgt til å delta i Oslo Quartet Series Young, et talentutviklingsprogram for unge strykekvartetter. Alohomora kvartett har fremført stykker av Haydn, Beethoven og Dvořák. Medlemmene er i bachelor- og masterstudium, og alle har omfattende profesjonell erfaring som musikere, både individuelt og i kammermusikk.

Gemelli strykekvartett er en gruppe unge musikere fra Trøndelag. Tvillingbrødrene Elias og Andreas Morgan Grimstad fra Skogn, og Théba Magos-Vendler og Tiril Lorås Ystgaard har spilt sammen siden 2018. I år ble de tildelt førstepris i UMMs nasjonale mesterskap og som en del av prisen ble de invitert til å delta på TICC. De startet opp som en kvartett på talentprogrammet ved Trondheim kommunale musikkskole med læreren Sven-Olav Lyngstad. De har deltatt på masterclass med musikere som Elise Batnes, Louisa Tuck og Henninge Landaas. Gemelli strykkvartett har deltatt på programmet Unge musikere ved NTNU, junioravdelingen i Trondheimsolistene, akademiet til Trondheim symfoniorkester og de vil være en del av talentprogrammet i kammermusikk for 2020-21 lansert av Talent Trondheim.Mer informasjon om konkurransen finner du på ticc.no.

På grunn av smitteverntiltak er det kun plass til 100 publikummere og billetter må kjøpes på forhånd.