Kammerkonsert

Levanger kirke

Ordinær kr. 150,-
Barn under 16 år gratis
Student kr. 100,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

I samarbeidet med Trondheim kammermusikkfestival og deres konkurranse i kammermusikk – TICC – arrangerer vi konsert med to spennende unge strykekvartetter:

Alohomora kvartett ble startet ved Norges musikkhøgskole i 2018. Medlemmene består av Kitiara Braune (fiolin), Katherine Wang (fiolin), Dorothea Möri (bratsj) og Karin Hannisdal (cello). I løpet av sesongen 2019/2020 ble kvartetten valgt til å delta i Oslo Quartet Series Young, et talentutviklingsprogram for unge strykekvartetter. Alohomora kvartett har fremført stykker av Haydn, Beethoven og Dvořák. Medlemmene er i bachelor- og masterstudium, og alle har omfattende profesjonell erfaring som musikere, både individuelt og i kammermusikk.

Gemelli strykekvartett er en gruppe unge musikere fra Trøndelag. Tvillingbrødrene Elias og Andreas Morgan Grimstad fra Skogn, og Théba Magos-Vendler og Tiril Lorås Ystgaard har spilt sammen siden 2018. I år ble de tildelt førstepris i UMMs nasjonale mesterskap og som en del av prisen ble de invitert til å delta på TICC. De startet opp som en kvartett på talentprogrammet ved Trondheim kommunale musikkskole med læreren Sven-Olav Lyngstad. De har deltatt på masterclass med musikere som Elise Batnes, Louisa Tuck og Henninge Landaas. Gemelli strykkvartett har deltatt på programmet Unge musikere ved NTNU, junioravdelingen i Trondheimsolistene, akademiet til Trondheim symfoniorkester og de vil være en del av talentprogrammet i kammermusikk for 2020-21 lansert av Talent Trondheim.Mer informasjon om konkurransen finner du på ticc.no.

På grunn av smitteverntiltak er det kun plass til 100 publikummere og billetter må kjøpes på forhånd.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?