Billettsalg på nett til Sparbu Teaterlag

Kalenderpikene

Åsheim Forsamlingshus

Ordinær: 300,-
Forestilling m/fest :375,-
Student/barn: 250,-.
Honnør : 250,-
Gruppe over 10stk. :  280,-

NB! 27.1 er siste forestilling!

Ledsagerbevis godtas og ledsagerbillett kan ordnes på utsalgsstedene til Kultar.

Stor grupper og firma tilbys fakturering.
Grupper og firma kan ta kontakt med Magne Brekstad mob. 98048163

Vi tilrettelegger for større grupper og firmaer med matservering, forestilling og evnt. påfølgende fest med trubadur på Åsheim..

Forestillingen varer 2t og 30 min inkludert 20 min. pause.

Sparbu teaterlag kaster klærne for en god sak!

Velkommen til Sparbu teaterlag og årets forestilling “Kalenderpikene” av Tim Firth med premiere 6. juledag 2016, med forstillinger tirsdag, fredag og søndag i januar 2017.

“Kalenderpikene” er en morsom, sterk og rørende komedie med et alvorlig budskap som bakteppe. Når mannen til Anne dør i kreft, bestemmer venninnene i Sanitetslaget  seg for å samle inn penger til en ny sofa ved det lokale sykehuset. I stedet for å bruke de vanlige bildene av kirker og landskap bestemmer de seg for å kaste klærne til inntekt for en god sak. De nakne kvinnene skaper full forvirring i lokalsamfunnet og ryktene sprer seg raskt utover i hele verden. Det som skulle bli penger til en ny sofa, blir en kjempesuksess, samtidig som det utfordrer ekteskap, vennskap, familie og samfunnet rundt.

Regien er ved Hilde M. Brørs, scenograf er Per Helge Bøe og teaterstykket er tilpasset lokalsamfunnet i Sparbu.

På scenen møter du :

Ida Melgård, Anita Stavran, Hilde-Randi Rønningen, Hege Udbye, Heidi M. Taraldsen, Marina Kaldhol, Jan Arne Engan, Hallgeir Modell, Jonas Skjeflo, Brit A. Opsahl, Gerd Marit Nøvik, Marit E. Fladmark, Ailin Wigelius, Kristian Følstad og Even Grande.

Kalenderpikene er basert på en sann historie fra England som også ble en kinosuksess i 2004 med kjente skuespillere som Helen Mirren og Julie Walters i sentrale roller.

Som damene i stykket, skal også Sparbu teaterlag lage en KALENDER der overskuddet skal gå til inntekt for kreftpoliklinikken sykehuset Levanger. Der går overskuddet inn i ett fond der barn som pårørende kan søke om trivselstiltak i en ellers krevende hverdag. Trivselstiltakene kan være alt fra kinotur, hotellovernatting, nye klær, ut på middag med familien ol.

Under forerstillingene vil vi selge denne kalenderen, til kr. 100,-, og vi håper du som publikummer også vil støtte denne saken når du besøker oss.

Kalenderen selges av oss i produksjonen og av skuespillerene i Kalnederpikene,
eller YX Sparbu,
Coop Extra Mære den 10/12 i salgstand der,
likedan en lørdag før jul på Amfi Steinkjer( dato blir lagt ut på vår FB side), og itillegg selges den på Åsheim under alle våre forestillinger i januar.

Velkommen til Sparbu og til en forestilling med de små og store øyeblikk J

 

 

 

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?