Jungelboka

Solvang grendehus, Frosta

Billetter:
Voksne kr. 160,-
Barn kr. 80,-

Barn = t.o.m grunnskolen

«Jungelboka» er den store teateroppsettinga på Frosta denne vinteren. Neset teaterlag har holdt på i ti år, og jubilerer med nyskrevet manus om den kjente historien fra Indias jungel. Hver vinter har ungdommer i alderen 12-16 år briljert på scenen i grendehuset Solvang. I år er 32 aktører i sving, 31 jungeldyr og ett menneske. I tillegg utgjør to ungdommer orkesteret.
  • Øvingsperioden varer i fem måneder, med januar måned som arbeidstopp, med intense ettermiddager og helger. Nivået er høyt, og forventningene likeså, etter store suksesser de siste årene. Sang og dans er en del av forestillinga, og publikum vil helt klart bli imponert av apekattenes show, mens jungelgutten og de to mødrene hans – ulv og kvinne, vil lokke fram klumpen i halsen. Forestillinga passer for alle, fra 3-4-åringer til de aller eldste.
Teaterlaget samarbeider med kulturskolen. Manus er skrevet av Ingebjørg Vestrum. Leif Johannes Sagen har regien, Alexandra Vårvik og Isabelle Berg Karlsen koreograferer dans, og Guri Rygg har scenografi- og kostymeansvar. I tillegg gjør foreldre og foresatte en stor jobb med alt praktisk arbeid i forbindelse med tribuner, scene og forestillinger. Nytt i år er sminkekurs fra Frilynt, der mange aktører og foreldre har fått opplæring i å legge dyremasker.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?